Žena se vrhla mezi auta na dálnici, aby zachránila zraněného pejska! VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena se vrhla mezi auta na dálnici, aby zachránila zraněného pejska! VIDEO

Na dálnici se odehrála obrovské drama. Pes však nakonec skončil v bezpečí.
Na dálnici se odehrála obrovské drama. Pes však nakonec skončil v bezpečí. (Reprofoto youtube.com)

Riskovala vlastní život, aby zachránila zraněné zvíře. Odvážná žena uviděla zraněného psa uprostřed rušné mexické dálnice a rozhodla se ho zachránit…

Pes ležel vážně zraněný u středových svodidel poté, co ho srazilo jedno z projíždějících aut. Žena nezvládla pohled na trpící zvíře a rozhodla se ho zachránit. Na cestu přes tři pruhy plné aut motorek se vybavila jen vodítkem.

Jak je vidět na přiloženém videu, měla co dělat, aby se přes řeku rychle jedoucích vozidel dostala. Nakonec se jí to povedlo a začala se pomalu přibližovat k psovi. Jenže ten se, byť kulhající, snažil prchnout. Jeho zachránkyně se v tu chvíli snažila zbrzdit auta máváním, aby pes neskončil pod koly. Nakonec se chlupáč sám vydal za svou spásou.

Ten pohled byl úžasný a šílený zároveň. Na pruhu sotva pár desítek centimetru širokém se žena snažila psa uklidnit, připnout ho na vodítko a odnést. Nakonec se jí to povedlo. Zraněný pes skončil u veterináře a podle všeho se rychle zotavuje.
Video, které můžete v článku vidět, rozpoutalo nicméně na internetu divokou diskuzi. Opravdu měla žena tak riskovat? Podle některých ohrozila nejen svůj život, ale také životy projíždějících řidičů. Na dálnici přece stačí málo k hromadné nehodě. Co si myslíte vy?



Přečtěte si
andorea
7. 8. 2014 • 10:12

Paní má můj obdiv!

ho.no
6. 8. 2014 • 23:14

o čem meleš?jak vyplatí,nevyplatí?přece ta žena je právě úžasná v tom,že nepřemýšlela nad tím,jestli se jí to vyplatí,ale jednala,chtěla pomoci.tou svojí kritikou charakterizuješ jen sám sebe-podle sebe soudím tebe,že?ty ovčane!

cccc
6. 8. 2014 • 21:43

super

miap
6. 8. 2014 • 15:45

Absolutni souhlas!!! Doufam, ze takovych skvelych lidi je mnohem vic nez se publikuje!!

andys8
6. 8. 2014 • 13:25

Odvážná, úžasná žena ! Kéž by takových lidí bylo víc. Pejsek je nádherný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.