Heřmánková polila dívku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heřmánková polila dívku

Kmotra knihy Hana Heřmánková křtila netradičně. Šampaňským totiž polévala dívku, která byla stylově nalíčená bodypaintingem.
Kmotra knihy Hana Heřmánková křtila netradičně. Šampaňským totiž polévala dívku, která byla stylově nalíčená bodypaintingem. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Dámská jízda! Tak by se dal popsat křest nové knihy Obrazová příručka o líčení vizážistky Petry Šestákové, kam přišla pouze ženská společnost.

Dámská jízda! Tak by se dal popsat křest nové knihy Obrazová příručka o líčení vizážistky Petry Šestákové, kam přišla pouze ženská společnost.

Knihu pokřtily Lejla Abbasová (26) a Hana Heřmánková (42). A bývalá televizní hlasatelka křtila netradičně, když šampaňským polila dívku, která byla stylově nalíčená bodypaintingem. „Je to perfektní příručka pro každou ženu, která neví, jak se správně upravit a vypadat ještě krásněji,“ řekla deníku Aha! Abbasová, která se zhostila i role moderátorky. Do klubu Jet Set dorazily i modelky, bývalé finalistky soutěže Česká Miss, Renata Langmannová, Mirka Košťanová a Anna Ada Lipoldová. Nejšťastněji ale působila ještě stále úřadující misska Langmannová. Na této akci se totiž dozvěděla, že bude fotit titulní stranu prestižního magazínu Look.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.