Miniherečka Aťka Janoušková (120 cm): Doma chodím nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miniherečka Aťka Janoušková (120 cm): Doma chodím nahá!

„Už nic nedělám, už jenom zahálím,“ řekla Aťka deníku Aha!.
„Už nic nedělám, už jenom zahálím,“ řekla Aťka deníku Aha!. (Aha! – Daniel Černovský, ČTK, ara)

Horko a dusno, které už pěkných pár týdnů s drobnými přestávkami trápí Česko, je palčivým problémem i pro nejmenší českou herečku a dabérku Aťku Janouškovou (84). Jak to řeší?

Aťka v posledních letech prakticky nevychází ze svého pražského bytu, coby herečka se naposledy objevila v roli malého čerta v televizní hře Peklem s čertem před 12 lety. „Víte, já už nic nedělám, já už jenom zahálím. A skoro nechodím! Dívám se na televizi, poslouchám rozhlas, čtu a setkávám se s kamarádkami,“ prozradila před časem deníku Aha! žena, která v roce 1975 propůjčila hlas slavné včelce Máje.

Parné léto ve strašnickém činžovním bytě není lehké zvládat. Z Aťčina obydlí se stává pec, která ani v noci příliš nevychladne. Jak to majitelka unikátního hlasu zvládá? „Nemám žádné venkovské sídlo. Řeším to ale tak, že se pohybuji po bytě téměř nahá a neustále se sprchuji,“ svěřila se Blesku Janoušková, která prý už ze svého bytu vychází jen dopoledne.



Přečtěte si
mirkazam
1. 8. 2014 • 09:36

Tvoje starosti mít,ty srandysto....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.