Modelka Mašlíková: Před foťák nadopovaná prášky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Modelka Mašlíková: Před foťák nadopovaná prášky!

Mašlíková si na sebe může obléct i pytel od brambor, a stejně bude vypadat dokonale.
Mašlíková si na sebe může obléct i pytel od brambor, a stejně bude vypadat dokonale. (Foto pro Aha! – Jiří Šujanský, Josef Adlt, archiv Facebook Hana Mašlíková)

Horečka, pot na čele ani bolest svalů nedostaly modelku Hanu Mašlíkovou (32) do postele. Místo toho, aby se doma léčila, zatnula zuby a nasadila profi úsměv. Výsledek? Nafotila neuvěřitelně sexy snímky.

„Skolila mě nějaká viróza. Jelikož ale nemám ráda nespolehlivost, tak jsem nechtěla focení odmítnout,“ svěřila se deníku Aha! modelka a moderátorka Snídaně s Novou.

Ta už sice nestojí před fotografem každý den, ale profesionálkou je na 100 %, i když není ve formě. „Nadopovala jsem se práškama a nakonec jsem to zvládla,“ prozradila Mašlíková, která nemoc dokázala dobře maskovat. Výsledné fotky jsou bez chybičky.

Antimodelka

Předvádí sexy modely, v šatech vypadá jako dokonalá lady, ale jakmile nestojí před fotoaparátem, móda jí moc neříká. „Nejsem typická modelka, která by stála před šatníkem a vymýšlela správné kombinace oblečení. Vezmu si prostě to, v čem se cítím dobře a pohodlně, což jsou džíny, triko a tenisky,“ práskla na sebe Hanka. „Během focení jsem se s návrhářkou Kamilou Vodochodskou dohodla na tom, že se mi bude starat o šatník. Já jsem módní barbar,“ dodala.

Anketa

Líbí se vám modelka Hana Mašlíková?
Celkem 70 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.