Michala Hrůza byl probuzen z umělého spánku: Teď přijde okamžik pravdy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michala Hrůza byl probuzen z umělého spánku: Teď přijde okamžik pravdy

Michal Hrůza
Michal Hrůza (Foto ara a Facebook.com)

Dvanáct dnů byl zpěvák Michal Hrůza v umělém spánku. V noci 17. července se totiž připletl do rvačky, během kterého ho dva mladí útočníci málem umlátili k smrti. Dnes byl autor řady hitů konečně probuzen, ale nutno říct, že ho čeká ještě velmi dlouhá cesta k uzdravení.

„U zpěváka Michala Hrůzy došlo k probuzení z umělého spánku. Jeho stav je stabilizován. Děkujeme všem za projevenou podporu, které si velmi vážíme,“ zní prohlášení, které se zhruba v půl osmé večer objevilo na oficiální facebookové stránce kapely. Konečně tedy dobrá zpráva.

Michala ovšem čeká velmi dlouhá a těžká cesta. Jak bylo dříve řečeno, teprve teď, tedy po probuzení, budou moci lékaři zjistit, jak rozsáhlé a vážné je poranění mozku a co a v jakém rozsahu bylo poškozeno. Složitá vyšetření a jejich vyhodnocení zaberou další týdny, léčba a rehabilitace další měsíce. Všichni ale věří, že energický zpěvák bude mít i spoustu sil se následky zranění poprat.

Policie se zatím pustila do výslechů svědků, kterých má prý zhruba deset. A pokud půjde v ostravské nemocnici vše dobře, budou moci vyšetřovatelé brzy vyslechnout i klíčového svědka útoku, kterým je právě Michal Hrůza.

Přečtěte si
ivkanatka
29. 7. 2014 • 20:59

Michale, bravo !!!!! Hodně sil do dalšího životního boje Tobě i Tvé rodině!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.