Nové díly ULICE: Hanu Maciuchovou alias Mariam Hejlovou čekají velké problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nové díly ULICE: Hanu Maciuchovou alias Mariam Hejlovou čekají velké problémy!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (TV Nova, ara )

Kdo se již nemůže dočkat dalších dílů nekonečné ságy televize Nova, bude mít radost, že seriál s novými díly začíná již 18.srpna. Jednotlivé postavy čekají nové osudy a my vám necháme nahlédnout do událostí budoucích!

Sympatická Mariam Hejlová se na stará kolena zamilovala do majora Petera Kadlece. Svoje city se bojí odhalit, protože neví, co by tomu řekli ostatní.  Miriam se navíc s Peterom seznámila za ne zrovna šťastných okolností. Kadlec totiž v rámci vyšetřování smrti Kláry Peškové dokonce zatkl nevinného syna Miriam Jardu. Všechno nakonec dobře dopadlo a ti dva se začali nenápadně sbližovat.

 

Miriam ale bude muset v nových dílech volit mezi srdcem a rozumem. Co by na vztah řekl její a další blízcí? Bude to mít s majorem vůbec budoucnost? Jak by případný vztah zasáhl její nejbližší. Miriam bude muset bojovat proti předsudkům. Stál by takový boj za nový vztah? To bude Hejlová zjišťovat v nových dílech.

 

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
evalina
1. 8. 2014 • 23:39

vypadá jako klaun Ferdinand

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.