Svěcený si zahrál v Rozparovači | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svěcený si zahrál v Rozparovači

Skladatel Vašo Patejdl (vlevo), s houslistou Jaroslavem Svěceným a producentem Martinem Hrdinkou (vpravo).
Skladatel Vašo Patejdl (vlevo), s houslistou Jaroslavem Svěceným a producentem Martinem Hrdinkou (vpravo). (: Divadlo Kalich)

PRAHA – V připravovaném romantickém muzikálu Jack Rozparovače si zahrál také houslový virtuos Jaroslav Svěcený! Ten byl zároveň posledním umělcem, který natočil svůj part na nahrávku hudby k tomuto výpravnému muzikálu na své housle Antonio Stradivari z roku 1709!

V připravovaném romantickém muzikálu Jack Rozparovače si zahrál také houslový virtuos Jaroslav Svěcený! Ten byl zároveň posledním umělcem, který natočil svůj part na nahrávku hudby k tomuto výpravnému muzikálu na své housle Antonio Stradivari z roku 1709!

Vedle světoznámého houslisty se na natočení muziky Vaša Patejdla podílelo padesát hudebníků. Muzikál z autorské dílny Vaša Patejdla, Ivana Hejny, Eduarda Krečmara a Martina Hrdinky je tak připraven ke slavnostním premiérám, které proběhnou 27. a 28. února v pražském Divadle Kalich. Herci v těchto dnech pilují poslední detaily na generálních zkouškách. O vstupenky na muzikál je mimořádný zájem a týden před premiérou jich je prodáno přes padesát tisíc kusů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.