Princ Harry byl třikrát během týdne v doupěti hříchu: Sado-maso a svazování servírek v latexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Princ Harry byl třikrát během týdne v doupěti hříchu: Sado-maso a svazování servírek v latexu!

Specialitou mexického klubu Tonteria v Londýně jsou sadomasochistické sexuální hrátky
Specialitou mexického klubu Tonteria v Londýně jsou sadomasochistické sexuální hrátky (Profimedia.cz)

Britský princ Harry (29) to má rád žhavé a drsné! Není divu, že je jeho oblíbeným místem mexický klub Tonteria v Londýně, do kterého jen v minulém týdnu zavítal podle informací britských médií hned třikrát! Specialitou podniku jsou sadomasochistické sexuální hrátky. Zřejmě i proto ho Harry vždy opouští zadním vchodem…

Fotografové jsou ale princi v patách na každém kroku, takže ani jeho návštěva »SM« klubu neunikla jejich pozornosti. Tonteria ale není místem pro každého – ceny některých drinků jsou závratné! Po tomto posilnění následuje nespoutaná zábava v podobně svazování polonahých číšnic v latexovém prádélku či oddych v soukromém pokoji, kde mohou klienti nabrat potřebné síly.


Harry podle britského týdeníku Mail on Sunday patří k VIP hostům a zaměstnanci podniku se tak o něj starají velmi důkladně. A že je z čeho vybírat – nejdražší šampaňské vyjde bezmála na milion, láhev nejšpičkovější tequilly 175 tisíc! Komu se nechce k baru pro drink, může si panáky nechat poslat až do svého boxu vláčkem… „Je to bláznivé místo, ale i přesto dokážou hostům zajistit diskrétnost. Princ Harry se tak může bavit i bez toho, aniž by kdokoliv věděl, že je vůbec vevnitř. VIP část podniku je velmi dobře střežená,“ popsal týdeníku jeho zdroj.
O těchto slovech se naposledy přesvědčily i dvě dívky, kterým obsluha vytrhla z ruky mobilní telefony a fotky Harryho okamžitě vymazala. S paparazzi už princ tolik štěstí neměl, když se zase pokoušel prchat zadem, okamžitě ho u toho vycvakli. A podle rudé barvy jeho nosu a ruměnci ve tváři se zdá, že minimálně pár panáků si v klubu vyhlášený milovník zábavy dopřál…

Paří »celá« rodina
Společnost v klubu už Harrymu dělal princ William (32) či sestřenice – princezny Beatrice (25) a Eugenie (24). Práh vyhlášeného klubu ale v minulosti překročil i hollywoodský herec Leonardo DiCaprio (39) či americký zpěvák Justin Timberlake (33).



Autor:  vk

Přečtěte si
peterwilliams
31. 7. 2014 • 12:38

mandat

mandat
30. 7. 2014 • 08:55

Tak treba danovym poplatnikum Anglie. Nejsou penize na zdravotnictvi a na skolstvi a tenhle parchant utrati za jeden vecer i 10 tisic EU a vubec ho to netrapi. Kdyby si mel vse financovat sam, tak by se rcite tam neukazal 3 x za tyden.

ferdinand6
29. 7. 2014 • 23:49

Jsou to paraziti. Proč musíme vědět o každém jejich prdu?

ivuska1
29. 7. 2014 • 20:43

ivuska1
29. 7. 2014 • 20:42

nenazrani satanisky vyzirkove

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.