Březinová 3 roky od sebevraždy manžela: Už ví, proč to udělal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Březinová 3 roky od sebevraždy manžela: Už ví, proč to udělal?

Dvanáct finalistů soutěže Muž roku vykouzlilo na tváři Březinové úsměv
Dvanáct finalistů soutěže Muž roku vykouzlilo na tváři Březinové úsměv (Foto Aha! – Marek Pátek)

Jsou to přesně tři roky od sebevraždy jejího manžela Zdeňka Švarce (†57). Zpěvačka Marcela Březinová (54) ale stále netuší, proč se tenkrát její milovaný muž oběsil.

„Nějak jsem ale konečně v sobě dokázala uzamknout to, že dodnes není znám důvod, proč to Zdeněk udělal,“ prozradila Aha! Březinová na soustředění finalistů soutěže Muž roku, kam se o víkendu vydala. „Výročí jeho smrti jsem trávila se zapálenou svíčkou a hudbou, kterou složil. Tři roky jsem se na rozdělané texty k této muzice nemohla ani podívat. Teď přišla chvíle, kdy je chci dokončit,“ otevřela svou třináctou komnatu Marcela.


V Novém Městě nad Metují, hned druhý den po tragickém datu, byla zase samý úsměv, možná právě díky přítomným krasavcům. „Ráda se podívám na hezkého chlapa, ale v mém životě zatím nikdo není, a vlastně po tom ani netoužím,“ svěřila se zpěvačka. „Rozhodně nejsem ta, která by někoho hledala,“ svěřila se. „Nejsem typ, co by seděl doma v koutě a brečel,“ dodala Březinová, která na akci také zazpívala.



Přečtěte si
beladona
29. 7. 2014 • 10:28

Ona mi nevadí, vadí mi dodnes, že jsem ji zařadila vnitřně jinam, než patří. Vyfotila hodně drsné porno a s roztaženýma nohama byla na každé škatulce od sirek.Dost mi to vadilo, měla v té době už děti. No pro prachy ...Březinová, hele, každý jsme nějaký, ale důstojně by to chtělo, ne se nechat škrtat v rozkroku sirkou milionem kuřáků.(Bohužel tak to v podstatě syrově vyzní).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.