Ivetino sladké tajemství: Bartošová měla mladého milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivetino sladké tajemství: Bartošová měla mladého milence!

Iveta měla románek s ukrajinskou hvězdou Vitalijem.
Iveta měla románek s ukrajinskou hvězdou Vitalijem. (Foto: Aha! - Pavel Machan, reprofoto YouTube.com)

Po tragické smrti Ivety Bartošové (†48) přišel na přetřes snad každý detail jejího života. Přesto se ukazuje, že některé zajímavé epizody dosud známé nejsou. Jako milostný románek s výrazně mladší ukrajinskou popovou star, který se odehrál krátce po rozchodu s Jiřím Pomeje (49).

Láska na první pohled?

Na nepokoji zmítané Ukrajině je Vitalij Kozlovskij (29) velkou hvězdou a miláčkem publika, především něžného pohlaví. Není divu. Se zpěvákem seznámil Bartošovou před koncem roku 2010 malíř Igor Bičkivskij, který ji učil malířským technikám a byl členem jejího koncertního týmu. A protože Iveta Bartošová s muži koketovala ráda, nebyl pro ni problém najít cestičku i k tomuto lamači dívčích srdcí. "Velmi si rozuměli. A na Ivetě bylo vidět, že si užívá život naplno. Ani jí nevadilo, že půjde jen o krátké přátelství," prozradil umělec magazínu Šíp.


Setkání na hotelu

V době, o které mluvíme, byla Iveta na jednom ze svých zázračných návratů, kdy vypadala skvěle a profesionálně se jí dařilo. S Vitalijem vystoupila na benefici proti AIDS a mezi oběma přeskočila jiskra. "Oba se stýkali v kavárnách, někdy i v hotelu, kde byl Vitalij ubytovaný. Bylo znát, že se Iveta v jeho přítomnosti cítí skvěle, protože se pořád usmívala," říká bývalý designer Bartošové s tím, že neví, co se na hotelovém pokoji během setkání dvojice odehrávalo. Zřejmě se pil čaj a Iveta se učila nová ukrajinská slovíčka.
Společná upomínka

S Vitalijem se Iveta setkala i o něco později, kdy se za ní zastavil cestou do Itálie po jednom z jejích koncertů. Iveta tušila, že se již se zpěvákem nemusí setkat a tak požádala malíře Bičkivského, zda by jim mohl dát něco na společnou památku, když je seznámil. "Dal jsem jim dva obrazy, které k sobě patřily, protože byly namalované jako série. Jeden si odvezl Vitalij, druhý si vzala Iveta, ale o jeho osudu už nic nevím," vzpomíná Ukrajinec žijící v ČR.
Vitalije se smrt Ivety velmi dotkla

Ivetě sblížení s ukrajinskou megastar zřejmě leželo v hlavě i srdci. "Při každém setkání se dychtivě vyptávala na Vitalije a svěřovala se mi se svými city k němu. Myslím, že tehdy byla ochotná za ním odcestovat. Obdivovala na něm jeho mládí, krásu a charisma. Když se Vitalij dozvěděl o její sebevraždě, velice ho to zasáhlo. Dodnes na ni s láskou vzpomíná," uzavírá Igor Bičkivskij.



Přečtěte si
anada
27. 7. 2014 • 13:42

Hlavně, že tomu věříš.

anada
27. 7. 2014 • 13:40

Dejte, už konečně pokoj s těmi fikcemi. Zítra napíšete, že byla milenka Klause, Zemana a Karla Gotta.

japome
26. 7. 2014 • 13:46

reknirmareno
26. 7. 2014 • 12:13

AHACI, jste jiste jiz kamosi, dejte Rychtarovi k Vanocim v knizne podobe seznam jmen amantu IB. At ma co cist az do duchodu. Zaslouzi si to.

japome
26. 7. 2014 • 11:08

ta znala víc ptáků jak hajnej v lese

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.