Ostrá slova i pěsti u Rychtářů: Válka kvůli sexu! Iveta si prý smlouvou pojistila, aby na ni manžel nesahal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ostrá slova i pěsti u Rychtářů: Válka kvůli sexu! Iveta si prý smlouvou pojistila, aby na ni manžel nesahal...

Vdovec nemůže přijít synu Josefovi a exmanželce Darině na jméno.
Vdovec nemůže přijít synu Josefovi a exmanželce Darině na jméno. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Alexandr Malachovsk)

Nejdřív ji zmlátil do krve a teď ji prý nutí žít v celibátu! Josef Rychtář (56) podle tvrzení svého syna Josefa (29) zakázal exmanželce Darině Nové (56) sex v jejich vile v Říčanech. Navíc chce, aby se nesblížila s žádným mužem.

„Po smrti Ivety Bartošové zanechal otec v kuchyni na stole mámě dopis, že jeho manželství s ní nebylo nikdy pošpiněné. A to samé žádá po mojí mámě,“ řekl deníku Aha! Josef Rychtář junior. Dopis jako důkaz ale nepředložil.


Vdovec navíc jeho slova razantně popírá. „To mě rozesmálo! Ve chvilce, když se bývalá rozvedla a změnila si jméno, jsem považoval vztah za definitivně ukončený,“ okomentoval Josef Rychtář senior. „Na základě toho jsem se rozhodl, že mám volnou cestu a půjdu si tou svou. Zda si ona někoho našla, nenašla, měla, neměla, najde, nenajde, je mi úplně jedno,“ řekl Aha! vdovec. „Nikdy jsem nic takového nevyslovil, nikdy nic takové nepadlo. Jediné, co ona tenkrát po mém odchodu prohlásila, že do toho domu už Ivetku, ani nikoho jiného nepřivedu. Já jsem řekl, to budu respektovat. Žádnou ženskou do domu v Říčanech nepřivedu, ale ty sem zároveň taky nikoho nepřivedeš. Stejná pravidla,“ svěřil se táta Rychtář.

Rychtář prý s Ivetou nespal!
„Před svatbou prý uzavřel s Bartošovou smlouvu o tom, že spolu nebudou mít žádný sexuální poměr a budou spolu žít na hromádce,“ prozradil Josef junior obsah dopisu. „Tomu může věřit akorát debil! Já jsem s Ivetkou žil plnohodnotný život a neměl jsem důvody pro nesmyslný smlouvy,“ řekl Rychtář senior.

Ve vile zasahovala policie!

Po pondělním soudu s exmanželkou přijel vdovec v úterý do vily v Říčanech. Udělal tam prý takový rozruch, že vystrašená Darina zavolala policii. „Když máma neotvírala, začal tlouct do dveří, pak do nich kopal. Bušil také na okno. Máma byla vyděšená, volala mi a já jí řekl, aby zavolala policii,“ popsal Aha! situaci Rychtářův syn Josef. Policie, která příjezd na místo potvrdila, se prý ale otec zalekl a rychle ujel. Vdovec vše popřel. „Co je to za hovadinu? Co to ta kráva vypatlaná zkouší? Já samozřejmě do Říčan do firmy jezdím každý den. nevím,“ ý O žádné policii nevím, vzkázal své exmanželce Rychtář.



Přečtěte si
arimi
25. 7. 2014 • 23:47

;-D ;-D ;-D

franckajagrova
25. 7. 2014 • 23:38

A s Ivetou nespal,jelikož je už dávno K.O. na spodek !

franckajagrova
25. 7. 2014 • 23:30

tohle video mluví za vše o tom,jak Rychtář "přál" Darině sex s někým jiným ! http://www.super.cz/161125-generator-sprostaren-pritel-slavne-ceske-zpevacky-vyhrozuje-lidem-a-zase- urazi-exmanzelku.html

franckajagrova
25. 7. 2014 • 23:29

No vidíš a Rychtář se Darinu před dvěma lety pokusil znásilnit.. To že bys do ní nešel ty nic neznamená !

franckajagrova
25. 7. 2014 • 23:27

pizzaoo 25. 07. 2014 08:39 Já nevím, nechci tady Rychtáře nijak hájit ale připadá mi, že když už se není čeho chytit, tak už bulvár vaří z vody a ještě si spoustu věcí i přimyslí. Je to s ním asi hodně divoký ale vznikají i fámy a některý tyhle věci už mi přijdou jako holý nesmysly. Kromě toho dokážete si představit chlapa, který by na paní Darinu vlezl? (BLBE Já bych do ní teda nikdy nešel i kdybych si neměl celej život za**kat. A myslím, že když si ji Rychtář před lety bral, tak taky vypadala poněkud jinak. Ona mu řekne, že už si tam žádnou ženskou nepřivede a on jí to oplatí tím samým, čemuž bych docela věřil. Ale pak už to schválně někdo přetočí tak, jakože jí zakazuje sex a že nespal ani s Ivetou. Tohle je přesně ta typická bulvární manipulace a to se Rychtáře fakt nijak nezastávám reagovat nahlásit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.