Maminka Ondřeje Havelky Libuše: Boj o život! Zoufale se plazila k telefonu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Maminka Ondřeje Havelky Libuše: Boj o život! Zoufale se plazila k telefonu…

Libuše havelková bojuje, ale doma asi moc zůstat nebude.
Libuše havelková bojuje, ale doma asi moc zůstat nebude. (Foto Aha! – Alexander Malachovský, ara)

Babička z Kouzelné školky Libuše Havelková (90) se na svůj věk drží velmi obdivuhodně, nicméně ani jí se bohužel nevyhýbají zdravotní problémy. Po nehodě v koupelně se z posledních sil odplazila k telefonu a zavolala sousedce.

Paní Ivana ale bohužel našla zmeškaný hovor až ráno a Libuše Havelková ležela na podlaze celou noc. Hned potom ale sousedka vystartovala na pomoc. „Chudák! Ležela tam celou noc… Byla samá modřina a něco měla s holenní kostí,“ popsala paní Ivana Blesku.

Sanitka Havelkovou odvezla okamžitě do nemocnice na pražské Bulovce. Tam naštěstí žádné zlomenina nebyla potvrzena, nicméně syn Ondřej maminku převezl do rehabilitačního centra, kde se dá dohromady. Celkově se prý děti o maminku starají vzorově.

„Starají se a jezdí za ní. Když měla v květnu devadesátiny, pochvalovala si, jakou jí vystrojili se svými rodinami oslavu. Libuška se sice z domu hnout nechce. Je ale rozumná a myslím, že jí teď dojde, že žít sama opravdu nemůže,“ uzavírá sousedka.



Přečtěte si
marie60
25. 7. 2014 • 10:43

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !

marie60
25. 7. 2014 • 10:42

Stáří je sviňka a nejhorší je, když takový člověk žije sám. Několikrát si vzpomenu na jednu známou, té je asi už taky kolem 80 let. Ta žije na samotě mezi lesy. Mohla se vdát ale obětovala se kvůli bráchovi, který se nechtěl ženit a byl by tam sám. Nakonec brácha před x lety zemřel a ona zůstala úplně opuštěná. Taky už nemá to zdraví a tak si kolikrát říkám,kdyby se jí něco stalo, že ji taky najdou za hodně dlouhou dobu.

anezat
25. 7. 2014 • 08:58

Sympatická žena, tedy aspoň tak vždy působila. Proti věku není léku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.