Žena dobrovolně podstoupila interupci dvou dětí: Nechtěla se s nimi dělit o manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žena dobrovolně podstoupila interupci dvou dětí: Nechtěla se s nimi dělit o manžela!

Rowena se rozhodla mít Rogera jen pro sebe i za cenu dvojité interupce!
Rowena se rozhodla mít Rogera jen pro sebe i za cenu dvojité interupce! (Foto: Aha! - ara)

Rowena (49) se seznámila s Rogerem ještě jako náctiletá a poznala, že je to její láska na celý život. Vzala si ho, když měla 21 let. Jenže pak se rozhodla ze žárlivosti obětovat život svých dvou nenarozených dětí, jen aby ho měla jen pro sebe.

Dítě jako vetřelec

Během téměř třiceti let manželství byla Rowena těhotná dvakrát. Poprvé v roce, kdy se vdávala. Z toho zjištění byla dle svých slov úplně zničená a rozhodla se pro umělé přerušení těhotenství. Následně tak učinila po dalších devíti letech. "Musela jsem zvážit, co chvi víc: dítě nebo manželovu absolutní lásku? Rozhodnutí bylo jednoduché. Od chvíle, co jsem Rogera poznala, jsem věděla, že se o něj nechci s nikým dělit, dokonce ani s dítětem. A jestli se cítím provinile? Vůbec ne!," říká žena ve svém příběhu, který popsala pro Daily Mail.


Sobectví nebo racionální rozhodnutí?

Rowena se chlubí, že se svým stejně starým mužem si užívají naplněný, láskyplný a dobrodružný vztah i proto, že jej nikdy nenarušili žádné děti. "Neptám se sama sebe, jaké by to bylo, kdybych neučinila rozhodnutí jít na interupci, jak by asi byly děti velké, a jak by vypadaly. Vím, že jsem udělala to nejlepší pro naši lásku. Mnoho našich přátel se poté, co měli děti, změnilo v otrávené, vyčerpané a podrážděné lidi. Spousta manželství se kvůli dětem rozpadlo," tvrdí žena, která se rozhodně necítí sobecká a ve svém životě je spokojená. Co si o její volbě myslíte vy?

Přečtěte si
andorea
25. 7. 2014 • 08:53

Bude litovat. Když ne teď, tak za více let určitě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.