Zuzana Belohorcová: Jsem Zlatovláska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Belohorcová: Jsem Zlatovláska!

Model Zlatovlásky sexy moderátorce Zuzaně Belohorcové zrovna moc neseděl.
Model Zlatovlásky sexy moderátorce Zuzaně Belohorcové zrovna moc neseděl.

PRAHA – Luxusní auta, spousta dobrot a krásné dívky byly v kapli Sacre-Coeur na monstrózní přehlídce návrháře Josefa Klíra a plavek Trico line. Mezi předvádějícími nechyběla.

Kliknutím zvětšeteLuxusní auta, spousta dobrot a krásné dívky byly v kapli Sacre-Coeur na monstrózní přehlídce návrháře Josefa Klíra a plavek Trico line. Mezi předvádějícími nechyběla ani moderátorka Zuzana Belohorcová (28), která byla za Zlatovlásku, ale model jí zrovna nesedl! I bývalá členka skupiny Black Milk Tereza Černochová (23) byla k sobě velmi kritická. Kliknutím zvětšete„Oblékám se hodně u Josefa Klíra, protože je jediný, kdo ušije džíny na můj větší zadek,“ svěřila se.

Josef Klír navrhl i jednu kolekci, kterou předváděly hvězdy českého šoubyznysu a zároveň i jeho stálé zákaznice jako Eva Aichmajerová, Lejla Abbasová nebo Iva Kubelková. Kliknutím zvětšeteO kreace, které měly vyvolávací cenu 3 500 Kč, se »prali« hlavně pánové pro své manželky a přítelkyně. Moderátorce Janě Štefánkové se líbil model, který převáděla Iva Kubelková s názvem Šípková Růženka, tak její přítel René Tauber nelenil a napsal do obálky cenu, která není známá, ale prý ho vydražil. Peníze poputují na nadační fond Krtek. Ale má to háček! Netradiční modely, skládající se z doplňku, korzetů a plavek, vydražovatelé nedostanou kompletní, protože na »vyvolávacím lístku« je malým písmem napsáno, že cena nezahrnuje korzet a doplňky. Takže v podstatě si odnesou jen plavky. Zajímavé!
Kliknutím zvětšeteSpolečnou řeč našli manželé Šmuclerovi a Bobošíkovi, bavili se však jen o práci. „Moc mě baví práce v Asklepionu,“ svěřila se Libuše Šmuclerová s tím, že do televize zatím návrat nechystá. To Jana Bobošíková přišla v netradičním účesu a zbrusu nových botách. Objevil se i ředitel televize Prima Martin Dvořák s přítelkyní, se kterou se neustále drželi za ruce a obdivovali vystavené nové Audi. Odjížděli však mezi posledními, ale mercedesem.


Autor: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.