Umírající maminka to má za pár: Čeká, zda rakovinu nemá i malý syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Umírající maminka to má za pár: Čeká, zda rakovinu nemá i malý syn!

Dani Maloney čeká jistá smrt. Co malý Jayden?
Dani Maloney čeká jistá smrt. Co malý Jayden? (Foto: Aha! - ara)

Matka dvou dětí Dani Maloney (26) z Birminghamu musí čelit strachu a nejistotě hned dvojnásobnou měrou. Poprvé proto, že jí zbývá jen pár týdnů života, neboť jí byla diagnostikována zhoubná rakovina kůže. Podruhé proto, že čeká na diagnózu svého půlročního syna Jaydena. Existuje totiž možnost, že je též nakažen rakovinou. O případu informoval Daily Mail.

I když je to velmi vzácné, může matka během těhotenství přenést rakovinné buňky na dítě, a to v případech leukémie nebo kožního nádoru. Když byla Dani těhotná, rozrostlo se jí mateřské znaménko na noze do ošklivých rozměrů. Lékař jí však řekl, že se jedná o přirozenou pigmentaci kůže, ke které během těhotenství může dojít. Z nemocnice jí podle vyjádření vedení následně v listopadu 2013 zaslali dopisy, doporučující ženě navštívit kožního specialistu. Bohužel nebydlela na adrese trvalého bydliště, a tak oba termíny u specialisty propásla.


Letos v lednu se narodil malý Jayden a po porodu lékaři stále nediagnostikovanou ránu na noze Dani ošetřili a vyčistili. Od té doby se rakovina rozšířila do celého jejího těla. Před šesti týdny navštívila lékaře znovu, tentokrát s podezřením na zápal plic. Nicméně po vyšetření došlo k diagnóze rakoviny a lékaři jí nedávají více než dva měsíce života. Zároveň byl vyšetřen půlroční syn na přítomnost rakovinotvorných buněk v těle a výsledky by měly být známy právě dnes. Nyní zůstává Dani Maloney doma, protože její kůže nesmí být vystavena slunci a připravuje pro obě děti vzpomínkové boxy, křtiny a svůj pohřeb.



Přečtěte si
clarabella
3. 8. 2014 • 08:15

umírající maminka to má za pár??????????????? autor tohoto článku by se měl jít někam léčit! Tohle může napsat jenom zrůda. Vůbec bych se nezlobila, kdyby se mu stalo to co mamince. Mohl by pak své rodině, svými slovy, říct, že to má za pár.

oliiiii3
23. 7. 2014 • 17:16

Chudak maminka , i jeji deti ,snad se ji postesti jeste neaky rok tady zustat. At se jim vsem dobre dari . Drzim vsechny palecky.

vuhp
23. 7. 2014 • 13:41

Božre to je kruté odejít od malého dítěte.PSnad třeba se jí podaří přežít , už se to kolikrát stalo.Musí ji být hrozně, proč je pro někoho osud tak krutý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.