Camilla zešílela? Noční telefonát Kate a děsivé obvinění z úkladné vraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Camilla zešílela? Noční telefonát Kate a děsivé obvinění z úkladné vraždy!

Camilla prý ve strachu o život zvolila překvapivou důvěrnici - Kate!
Camilla prý ve strachu o život zvolila překvapivou důvěrnici - Kate! (Foto: SW/RT/af, STR TS, koláž Ahaonline.cz)

Tak to je k neuvěření! Britský týdeník The Globe ve svém honu na královskou rodinu skutečně perlí a bylo by zajímavé zjistit, nakolik jsou jeho zdroje pravdivé. V posledním čísle totiž přichází s doslova šílenou historkou, jejíž hlavní hrdinkou je opět násoska a stále ještě manželka korunního prince Camilla Parker-Bowles (66). Tentokrát údajně během nočního telefonátu šokovala vévodkyni Kate Middleton (32).

Nenáviděná Kate jako vrba

Nedávno se rozneslo, že manželství prince Charlese (65) a Camilly je v troskách a chystá se rozvodová bitva o astronomickou částku 7 miliard korun. V návaznosti na to měla být nenávistnou Camillou vydírána samotná královna, a když byla vykázána, rozjela kolotoč pomsty, jehož první dějství zuřivá žena právě spustila. A jako svou důvěrnici pro strašlivé tajemství si nepochopitelně vybrala Kate, kterou nenávidí tak, že ji počátkem roku obvinila z podvodu na prince Williama (32). Prý počala malého George s někým jiným a žádala testy DNA.


Důkazy o vraždě Diany

Bláznivá šlechtična měla podle zdroje bulvárního magazínu volat v nočních hodinách Kate a projevila obavy o svůj život, protože vlastní usvědčující materiály na Charlese, které dokazují, že smrt princezny Diany (†36) před 17 lety zosnoval právě on za pomoci nájemných vrahů. Teď se domnívá, že Charles, aby se vyhnul vyplacení požadované částky v rozvodovém řízení, nechá zabít i ji. "Patetická Camilla si udělala z Kate vrbu, protože doufá, že jí může poskytnout nějakou ochranu," říká zdroj z Buckinghamského paláce.
Strach o život nebo delirium tremens?

Pravděpodobně věčně opilá Camilla se chytá u Middleton záchranného stébla i proto, že za vším tuší mnohem širší spiknutí, než jen Charlesovu vraždu Diany a připravovaný konec jí samotné. "Svěřila se Kate, že má strach něco říkat královně, protože vrazi jen činili podle rozkazů vycházejících přímo z paláce," tvrdí dále informátor. To je síla, jak tohle bude pokračovat?



Přečtěte si
oliiiii3
6. 8. 2014 • 12:18

Charles se mel starat o Dianu, byla krasna mlada, ale zahybal ji s tou osklivkou nevazil si co mel doma..Tak ted dobre mu tak.

jakopes
27. 7. 2014 • 15:37

Když nic jiného, tak řidič Diany hodně pil a bylo to známo. Tak jak to, že ho nikdo nevyměnil ? Čekalo se, až se stane? To je napomáhání k zabití.

jakopes
27. 7. 2014 • 15:35

Diana byla ublinkatá baba? Měla křičet i před královnou hrubé nadávky na Charlese, jelikož byla nesmírně žárlivá na jeho výjezdy s Camillou a jejich společné lovy.Byla velká komediantka, která chtěla aspoň veřejnost na své straně, když už Charlesovu lásku ztratila, a milenců měla dost. Žádná "smutná lady".

jakopes
27. 7. 2014 • 15:31

Aha a Blesk Camilla nesleduje. Myslím, že osobnost větší než Diana je, není hysterická, je rozuýmější. Ale nemá to lehké jako nástupkyně "světice". . Kdyby královna nevyhledávala pro Charlesse vhodnější nevěstu s modrou krví, tak to bylo možná manželství dobré. Ale ty okolnosti udělaly svoje. Nyní se královna zjevně poučila a William si již mohl vzít děvče z ulice. Tak uvidíme, kam se monarchie ještě dopracuje. Existuje také něco jako pád monarchie a jiné možnosti také existují.

hejhej
23. 7. 2014 • 12:55

Zdá se mi to? Kobylí hlava Camilla silně připomíná Nagyovou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.