Podraz na Hanu Maciuchovou: Vyšoupli ji ze seriálu! Nahradí ji Rázlová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podraz na Hanu Maciuchovou: Vyšoupli ji ze seriálu! Nahradí ji Rázlová

Regině Rázlové se daří, jde z role do role
Regině Rázlové se daří, jde z role do role (Foto pro Aha! – Petr Kurečka a ara)

Návrat Reginy Rázlové (67) na výsluní pokračuje! Režiséři se o ni doslova perou. Důkazem toho je, že kvůli ní obětují jiné hvězdy. Jako se to stalo v případě právě natáčeného pokračování televizního cyklu Nevinné lži, ve kterém měla ztvárnit jednu z hlavních rolí další legenda Hana Maciuchová (68).

Režisérka Nevinných lží Tereza Kopáčová-Vrábelová (44) původně pro jeden z dílů nazvaný Vedlejší účinky obsadila do hlavní role právě Maciuchovou, pro Rázlovou měla roli vedlejší.


„Jenže nakonec se tvůrci shodli, že Regina bude v hlavní roli lepší a Maciuchovou tak vyšoupli,“ prozradil deníku Aha! zdroj z České televize, podle kterého bylo pro Hanu přeobsazení velkým šokem. Hlavně kvůli tomu přišla o kšeft a o honorář v řádu několik desítek tisíc korun.

Na slušné peníze si naopak přijde Rázlová. Přesná částka ale není známá, jelikož její manažer nechce smlouvu komentovat. „Mohu pouze potvrdit, že paní Rázlová si v dílu Vedlejší účinky z cyklu Nevinné lži skutečně zahraje, a to roli Vlasty. Své obrazy už má natočené,“ řekl deníku Aha! manažer herečky Janis Sidovský.

Podporuje dceru

Ve dnech, kdy Regina netočí, naplno podporuje svoji dceru Adélu Oliva (37), která je malířkou. Ve volných chvílích jí například pomáhala s instalací úspěšné výstavy jejích olejomaleb na zámku Bechyně.



Přečtěte si
pozorovatel2013
19. 9. 2014 • 20:33

a za to my občané platíme poplatky, abychom se dívali na kriminálníky jak se nám smějou, my jsme vážne blbci

pozorovatel2013
19. 9. 2014 • 20:32

když měla jít sedět tak dělala že sotva leze, párkrát jsem ji viděl jak jde cvičit do Harmonie, a nebyla tak nemocná jak povídala, když šla do krimu. Prostě héééérečka a je mi milejší každý ale ona lže podvádí a krade

pozorovatel2013
19. 9. 2014 • 20:29

a vo tom to je! normální člověk jde sedět, a odsedí si celý trest, ale madam Rázlová dostala amnestii a když ji poštěli z kriminálu, odjížděla autem, měla ztažené okénko a ukázala prstem aby si český lid vylízal, Rázlvou nemusím a nikdo mě nepřesvědčí o tom, ne je nevinná. Kradla a ješte z ní udělají hvězdu, Náš stát se totálně posr.l.

prasulka
25. 8. 2014 • 16:52

Tady nejde jen o nemoc,ale o to,že kradla,podváděla a byla za to zcela po právu odsouzená a seděla v kriminále,na takového člověka se já v tv dívat nemusím............

prasulka
25. 8. 2014 • 16:50

Rázlová natočila také filmy,stejně jako Maciuchová,v Tobě je tolik nenávisti vůči této herečce,že to nechápu........hraje momentálně JEN v Ulici.Rázlová jistě hrábně po všem,co se jí naskytne,takže tu bude "přerázlováno".Že jí hanba nefackuje cpát se po tom všem mezi herci a lézt lidem na oči,kdepak je ta její "těžká" nemoc?!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.