Nešťastná Dagmar Havlová oplakává maminku: Děsivé tajemství data její smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nešťastná Dagmar Havlová oplakává maminku: Děsivé tajemství data její smrti!

Paní Veškrnová spočinula na brněnském hřbitově vedle svého manžela Karla.
Paní Veškrnová spočinula na brněnském hřbitově vedle svého manžela Karla. (Foto: Aha! - David Malík)

Zůstanou jí jen oči pro pláč! Dagmar Havlová (61) bude ve stejný den oplakávat nejen maminku, ale také tatínka! Shodou krutých náhod totiž Markéta Veškrnová (†91) zemřela na narozeniny svého zesnulého manžela Karla Veškrny (†78).

Dlouhých sedm měsíců Havlová tajila smrt maminky, která ji opustila po vleklých zdravotních problémech loni 30. prosince. Dcera Dagmar se s ní rozloučila 4. ledna na brněnském hřbitově, kde ji uložila vedle svého otce Karla, který se narodil také 30. prosince (zemřel v roce 1998 na rakovinu). A jako by toho nebylo dost, ve stejném měsíci před třemi roky navždy odešel také Václav Havel (†75). Měsíc prosinec bývalé první dámě přináší jenom smrt...


Poslední rozloučení s paní Markétou proběhlo v rodinném kruhu a odchod milované maminky nebyl pro Havlovou vůbec jednoduchý. „Bylo na ní vidět, že je moc smutná. Mamince objednala katolický pohřeb a dorazila na něj celá jejich rodina, včetně obou sester,“ prozradila pracovnice pohřební služby.

Smrt byla rychlejší
Maminka Dagmar Havlové trávila poslední měsíce života v léčebně dlouhodobě nemocných na Vysočině. „Zdraví moc v pořádku není, moc mě bolí nohy. Od kotníků až po kolena. Moc špatně se mi chodí. Jsem neustále strašně unavena,“ posteskla si Markéta Veškrnová loni v srpnu. Havlová si ji chtěla vzít k sobě domů a připravovala pro svou matku, která nemohla chodit, vhodné prostředí. Bohužel to ale nestihla a maminka odešla dříve, než byla přestavba domu hotová.

Přečtěte si
koko61
22. 7. 2014 • 19:40

ale beruško, my Tě vůbec nenahlásili. To sis zřejmě udělala sama, ale neustále nás tady urážíš, sprostota z Tebe srší, to je samé s.vině, bl.bci, bl.bka, kre.téne. Víš, to jsou diskuse a ne povalečský chlastací koutek, tak se taky podle toho chovej. Je mi Tě upřímně líto, jsi zřejmě zakomplexovaná a nešťasná, přidej se k nám jako normální člověk a můžeme tady diskutovat v naprosté pohodě

koko61
22. 7. 2014 • 19:36

satorejka se nám probudila z opice a nadává kudy chodí, ale nám je to jedno, ať hudruje

koko61
22. 7. 2014 • 19:34

tak nevím co jsme té satorejce udělali špatného, zřejmě se probudila z opice a hned my včetně oxallisu jsme nejhorší, ale nám to nevadí, že??

koko61
22. 7. 2014 • 19:33

copak jsme Ti satorejko udělali, že jsi na nás tak ošklivá, neboj, my kvůli Tobě vážne nebudeme mít zkažený večer, je mi Tě tak krapet líto

koko61
22. 7. 2014 • 19:31

zdravím, tak se nám satorejka probudila z opice a hned nás uráží, že? Na takový póvl raději neodpovídat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.