Zoufalá dcera prosí Lindu Finkovou: Mami, už se přede mnou nesvlíkej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zoufalá dcera prosí Lindu Finkovou: Mami, už se přede mnou nesvlíkej!

Dcera se nechce dívat na nahou matku.
Dcera se nechce dívat na nahou matku. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Dcera Richarda Genzera (47) a Lindy Finkové (46) Viktorie (15) zůstává po rozchodu rodičů u matky. Vzájemně si prý občas lezou na nervy, což není v pubertálním věku dcery žádné překvapení. Co ale dokáže dceru Viki vytočit je to, když vidí svoji matku v rouše Evině.

V rozhovoru pro stránky iDnes.cz se matky s dcerou rozpovídaly, co jednu na druhé nejvíc štve. A Lidně Finkové se dostalo upřímné odpovědi. „Řekla mi, že jí lezu na nervy, když chodím doma nahá. Že ji to nejvíc štve, takže jsem se už začala víc oblíkat. To se bavíme o chvíli, kdy člověk vyleze z vany, ještě se maže krémem, jenže pak mu dojde, že dceři je už patnáct a že jí to prostě vadí. A ona mi leze na nervy tím, že jí je patnáct, nebaví se se mnou, odsekává...

A to není to jediné, co Viktorii na matce vadí. Kromě nevyžádané nahoty je to i to, že se k problémm nebo hádkám neustále vrací. „Třeba i měsíc a furt to všechno opakuje. Mě už to pak ani nebaví, tak se tomu jenom směju, což je zase voda na její mlýn a dostanu i za to, že se směju,“ dodává Viktorie. Kromě dcery má Finková s Geňou i syna Matyáše. Dosud není rozvedená, i když oba dva manželé mají už své vlastní partnery.

 



Přečtěte si
jity
23. 7. 2014 • 09:57

Nikdy jsme se s manželem před dětmi neproducírovali nazí a děti také vyrostly. Nevím proč to rodiče dělají, znám případy kdy to dětem nic dobrého do života nedalo. Ptom si rodiče drbali hlavu jestli to nepřeháněli s nahotou.

anezat
22. 7. 2014 • 08:42

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.