Řezníkova krvavá výzva: Masakruje politiky i celebrity! Koho porcuje tentokrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Řezníkova krvavá výzva: Masakruje politiky i celebrity! Koho porcuje tentokrát?

Řezník si nabrousil sekyru na politiky a celebrity.
Řezník si nabrousil sekyru na politiky a celebrity. (Foto: reprofoto YouTube.com, koláž Ahaonline.cz)

Někdo by si mohl myslet, že kauza Českého slavíka Mattoni a rappera Řezníka je zapomenutou událostí. Jenže umělec přišel na novém albu s další tvrdou porcí textů, které jasně ukazují na ty, kteří mu leží v žaludku. Nejnověji se o tom mohou přesvědčit některé hvězdy showbyznysu a politické scény v čerstvém videoklipu ke skladbě Pořád Jenom Hate.

A jak již správně tušíte, Řezníkovo účtování je stylově krvavé a odehrává se nejen v kleci bojovníků MMA zápasů, ale také u zapáleného hromadného hrobu. A kdo že se zkrvavený plazí pod nohama "krutého rozhodčího" v ringu, aby byl následně odvezen nakladačem do vykopané jámy za městem? Samozřejmě ti, jež se před několika měsíci snažili na Řezníkovi vytřískat trochu té pozornosti a přihřát si polívčičku.


Vítejte v Řezníkově ulici!

Řezník jasnovidecky předpovídá, že se po něm za sto let budou jmenovat ulice a svým oponentům posílá v textu jasný vzkaz:"Ste posraný buzny jen produkty totality/ Moje krutý hity nutí lidi vyjít z rigidity!" A už to začíná vřít, když začne výčet "provinilců", kterým je nakládáno skutečně bez servítků a neschytá to jen šéf Českého slavíka Těšínský. Bez rozdílu dopadá řeznická sekyra na hlavu OSA a Petra Jandy, Richarda Krajča, Tomia Okamury a dokonce i dam Marvanové a Samkové, které rapper tipuje na prudérní svině, několik let bez sexu a písek v intimních partiích. Věděli jste, že slavná minerální voda prý chutná po spermatu?

O novém klipu a souvisejících tématech jsme s Martym alias Řezníkem prohodili pár slov přes email a předkládáme redakčně neupravený pozdrav čtenářům.

Jak vůbec dozněla kauza Český slavík, a jak si Řezník užívá svět slavných?

Dopadlo to tak, že Českej slavík má z ostudy kabát (a doufám, že bude konečně zrušenej) a mě to vystřelilo do světa celebrit - nejednou už sem souložil s Gábinou Partyšovou či Ljubou Skořepovou, je to perfektní!

Co advokátka Samková a její trestní oznámení?

Samkový žaloba putovala rovnou do koše. Podle mě to ty fízlové ani nečetli - hned jim bylo jasný, že je to p*čovina.

Jaké jsou reakce na novinkové album Bateman?

Album se vydařilo a lidi ho zároveň zbožňujou a nenáviděj - a tak to má ku*va bejt!

Martine, nemyslíte, že videoklip ke skladbě "Pořád Jenom Hate" někteří dotčení neunesou a budou opět padat žaloby?

Nedivil bych se ! Čechy sou plný ubrečenejch práskačskejch krys, který se tetelej když můžou někoho nabonzovat a udat. Všichni ti zmiňovaný zm*di se o mě v médiích taky vyjadřovali dost nevybíravě, tak ať se bráněj tím co "uměj" a třeba taky udělaj klip. Přes soudy to řešej jenom ubulený p*čy.




Přečtěte si
straka244
21. 7. 2014 • 22:04

Na co si hrajete tyto "celebrity" na nej hazou spinu na verejnosti a matoni se zachovala jako spolecnost ktera neni "zaprodana" je to hudba jako jina a odsuzujete ho za horror core ? Bezte do pr*ele zm*di jen do nich rezniku sami humanisti tady a nechavate si s*at na hlavu od politiku chce se mi blit z ceskeho naroda

kuratko4
21. 7. 2014 • 21:59

Co to má bejt ? To je řezník. "nejhorší zm.d ze všech" . Je boží . Konečně někdo kdo se nebojí otevřít hubu a říct naplno zas.anou pravdu. Ty pravdy které nám média blokují a schovávají a krmí nás jen upravenými a cenzurovanými kecy !!!!

zadnice
21. 7. 2014 • 16:12

Co to má bejt? To u nás také žije? No nazdar, to jsme ale "společnost".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.