Kdo zmlátil Michala Hrůzu? Kousek od místa rvačky je policejní kamera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kdo zmlátil Michala Hrůzu? Kousek od místa rvačky je policejní kamera!

Michal Hrůza podstoupil operaci hlavy, nyní je v umělém spánku.
Michal Hrůza podstoupil operaci hlavy, nyní je v umělém spánku. (Foto Aha! – Jiří Krušina, Facebook, ara)

Z obyčejné párty se stal horor. Michal Hrůza (43) leží v nemocnici a bojuje o holý život. Stačilo pár panáků, nevinné pošťuchování, a tragédie je na světě. Zpěvák se dostal do rvačky, utrpěl těžké poškození mozku a je v bezvědomí.

Ze středy na čtvrtek v půl čtvrté ráno se Hrůza dostal do potyčky v ostravské Stodolní ulici, kde denně alkohol teče proudem. Podle informací byl Michal opilý a v baru provokoval. Během minuty se strhla rvačka. Michal dostal ránu, upadl na zem a zůstal bezvládně ležet. Téměř okamžitě zasahovala policie a záchranka.

„Došlo k potyčce několika osob, přičemž na místě události zůstal zraněný třiačtyřicetiletý muž,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková a žádá svědky události, aby kontaktovali linku 158.

Jeho stav je vážný
Včera dopoledne se Hrůza podrobil operaci a zůstává v umělém spánku. Jeho stav je nadále velmi vážný. „Podstoupil operaci mozku po těžkém poranění a následném nitrolebním krvácením. Je stabilizovaný, ale jeho stav je nadále velmi vážný. Jak to s ním bude vypadat dál, je nejisté, ale v nejbližších hodinách podstoupí další kontrolní CT vyšetření mozku,“ řekla deníku Aha! mluvčí ostravské nemocnice Magda Otáhalová.

Rodina v slzách
Hrůzovi se teprve před třemi měsíci narodila druhá dcera. Stejně jako osmiletou Mariánku ji má se svou manželkou Lindou Vágnerovou (38), s níž se dal dohromady ještě v době, kdy byla provdána za sbormistra Bohumila Kulínského (55).

Boj o každou minutu
Pro zpěváka okamžitě přijela záchranná služba, která ho odvezla do Městské nemocnice Ostrava, která je od vyhlášené ulice vzdálena pouhých 700 metrů. Dostali se tam během čtyř minut. Za normálních okolností by byl převezen do lépe vybavené Fakultní nemocnice, jenže ta je 15 km daleko a záchranářům by cesta trvala 18 minut. To znamená, že šlo o minuty!

Budou padat tresty
Potyčka se stala venku mezi hernou Grand Prix a bistrem Iziburger. Úhlopříčně od místa incidentu na nároží je policejní kamera. „Kromě výslechů se zabýváme i tím, jestli událost nezachytila některá z kamer,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Případem se zabývají kriminalisté, kteří se specializují na odhalování násilné trestné činnosti. „Věc je kvalifikována jako těžké ublížení na zdraví, pachateli hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let,“ konstatovala Holčáková.

Proč ostravská Stodolní?
Hrůza ve středu v Ostravě vystupoval na Festivalu v ulicích a včera večer měl mít koncert na festivalu Colours of Ostrava. Ten se samozřejmě zrušil. Hrůzu narychlo nahradila kapela Vložte kočku.



Přečtěte si
podlesni
21. 7. 2014 • 22:22

Tak to se jí zdál asi pan Kulinský moc slušnej (nevěřím v jeho vinu o nějakém sexuálním obtěžování, ty holky se prostě mstily za to, že neudělaly díru do světa...), tak teď má co chtěla, je mi líto těch jejich dětí, sice otec asi nebyl abstinent, ale.....

prroud
18. 7. 2014 • 18:29

prroud
18. 7. 2014 • 18:28

To je skoda rentierskej,mohli jsme zbouchanejm ozerama zivit aha aspon rok ,ses ty ale dedek neprejicnej,nedat drbnam co ani cestinu a pc softy poradne nezvladaj,poradne vydelat

prroud
18. 7. 2014 • 18:26

No ale ma vlastne pravdu,byla by to bomba,kdyby dostal kazdej parchant to spatny co preje druhejm aspon 2x

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.