Silná kuřačka Petra Černocká: Krutě zpražila člověka, který se obává o její plíce a život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Silná kuřačka Petra Černocká: Krutě zpražila člověka, který se obává o její plíce a život!

Petra Černocká si ze zdravotních rizik kuřáka mnoho nedělá.
Petra Černocká si ze zdravotních rizik kuřáka mnoho nedělá. (Foto: Aha! - Karel Kopáč)

Možná si ještě pamatujete, že zpěvačka Petra Černocká (64) počátkem tohoto roku měla vážné problémy s dýcháním, potažmo byla hospitalizována pro nepříjemný zápal plic. Příčinou měl být stres, ale ani fakt, že Petra kouří, na zdraví nepřidá. Přesto vypaluje dál, až to překvapilo jednoho z jejích fanoušků, v její rubrice magazínu Sedmička.

Když měla Petra Černocká s plícemi potíže, uznala, že by měla brzdit. "Bylo mi opravdu špatně. Nejsem žádná padavka, ale ve chvílích, kdy mi bylo nejhůř, jsem si slíbila, že se už budu jenom hýčkat," tvrdila tehdy v Blesku. Jenže na dotaz starostlivého pána, zda by nechtěla s kouřením seknout a nebojí se mrtvice, potažmo smrti, spustila na odvážlivce "bandurskou"!


"Tak tyhle starostlivé občany miluju. Já vám dám smrt, mrtvici! Já znala jednoho, na ulici okřikoval rozpustilé děti, v tramvaji je zase peskoval, když včas nepustily sednout babičku, stěžoval si na poště a bedlivě sledoval pejskaře, jestli se neproviňují proti platným předpisům. Říkali jsme mu dědek aktivista. A víte co? Jednoho dne ho kleplo! A nekouřil!" Ale i přesto, že se takto, napůl žertem, rozjela, uznává, že pán má ohledně kouření pravdu.

Přečtěte si
eisenbieger
21. 7. 2014 • 06:07

ten tvuj uz nestrikne

eisenbieger
21. 7. 2014 • 06:06

stara normalizacni zpevacka na urovni prumeru a nebyt sukanitschka nikam by to nedotahla

mandat
20. 7. 2014 • 23:08

Kubisova navic chlasta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.