Tajné románky českého showbyznysu: Pilarka s Vágnerem jednou provždy na nože! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajné románky českého showbyznysu: Pilarka s Vágnerem jednou provždy na nože!

Vágner netuší, proš se k němu Pilarová dodnes nechce znát.
Vágner netuší, proš se k němu Pilarová dodnes nechce znát. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Říká se, že v herecké a hudební branži spolu všichni spí… Zkrátka taková sodoma – gomora, jak by poznamenal farář Otík v podání Luďka Kopřivy v komedii Slunce, seno… Posvítili jsme si tedy na milenecké avantýry českých hvězd a nestačili se divit. Inu, nikdo holt není svatý.

Zagorku za Pilarku

V 70. letech se Eva Pilarová zamilovala do Karla Vágnera. Oblíbenou pěvkyni svedl s Vágnerem dohromady Taneční orchestr Československého rozhlasu. A láska byla na světě. Jejich románek trval rok a půl. Až do doby, kdy s nimi začala vystupovat i Hana Zagorová (67). Ta si později založila vlastní kapelu a přetáhla do ní i Vágnera. Hanku a Karla však netěšilo jen společné muzicírování, ale přišly na chuť i jiným společným hrátkám. Od té doby mu »Pilarka« nemůže přijít na jméno.


Vágner? Neznám ho!

Evidentně se jí chování "mistra basu" hluboce dotklo a jen oni dva tuší, co víc za tím mohlo být. Dokonce se spekulovalo o společném dítěti, které kvůli Vágnerovi nepřišlo na svět.  Ale to jsou jen nepodložené drby kategorie "jedna paní povídala". Faktem ovšem zůstává, že hudebník je od té doby u Pilarové ve věčné klatbě. "Toho pána neznám, nevím, kdo to je. Pár lidí se na mě na něj už ptalo, ale neznám, nevím, nezajímám, nula…," uvedla zpěvačka.
Nic jsem jí neudělal

O milostných avantýrách knírkatého kapelníka se ve světě showbyznysu ví, jako se ostatně ví o všem, co se mezi zpěváky a herci na poli milostném odehrává. Dodnes však hitmaker podle svých slov netuší, co se vlastně mezi ním a Evou Pilarovou stalo. "Tohle je jediná žena, která se mnou v životě nemluví. Se všemi jsem se rozešel v dobrém. Ale já jsem jí nikdy nic neudělal," podivuje se Karel Vágner.



Přečtěte si
Jirka1313
13. 12. 2014 • 19:29

Problém je v těch ostatních. Ona je naprosto rovná, ale také vyžaduje naprostou loajalitu. Kdo to poruší, je nepřítel navždy.

Jirka1313
13. 12. 2014 • 19:27

Dostal padáka, protože Eva měla už jiného. Bubeníka. Takže Vágner už neodjel na Kubu. Patrně mu to zachránilo život, protože na zpáteční cestě kapela v letadle z Moskvy uhořela. Přežil jediný. Shodou okolností taky basista.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.