Klystýr pro Ladislava Freje: Točil po těžkém zánětu slinivky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klystýr pro Ladislava Freje: Točil po těžkém zánětu slinivky!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (David Malik Ringier Axel Springer / AHA!)

V Malém pitavalu z velkého města je hubený jak lunt. Není divu, protože jen pár dní před natáčením vstal Ladislav Frej (72) z mrtvých. „Ležel jsem na jipce s těžkým zánětem slinivky,“ prozradil herec po letech.

Není divu, že ho i po 32 letech u televize mrazí. „Když se dneska při reprízování na seriál dívám, hned si vzpomenu, jak mi tehdy bylo zle,“ prozradil Aha! Frej. Nemohl nic jíst, jen odevzdaně ležel na jednotce intenzivní péče v pražské motolské nemocnici a přál si, aby bolesti ustoupily.

„Dávali mi kapačky a jednou dokonce i klystýr. Bylo to příšerné,“ vzpomíná herec, který v Pitavalu ztvárnil náčelníka kriminálky Břetislava Kubáta. Z Motola Freje pustili jen pár dní před začátkem natáčení. „Byl jsem ještě jak mátoha. Divím se, že to divákům nebylo divné. Vždyť jsem tam ve srovnání se seriálem Nemocnice na kraji města, který taky dělal Dietl a Dudek, skoro poloviční,“ popisuje herec.
Ladislav Frej

Přečtěte si
dotomax
15. 7. 2014 • 23:25

Jezis to je tak nechutnej chlap a ta jeho vyslovnost, nechapu ze ho stale obsazuji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.