Vdovec po Ivetě Bartošové (†48): Není mu pomoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48): Není mu pomoci!

Josef Rychtář hazarduje se zdravím...
Josef Rychtář hazarduje se zdravím... (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof)

Nerozvážný hazard se zdravím. Josef Rychtář (56) skončil kvůli srdečním potížím v nemocnici, ale dál klidně ohožuje vlastní život. Vdovec po Bartošové svévolně vysadil léky na vysoký tlak.

Podle lidí z blízkého okolí je Rychtářovi často nevolno. Naposledy mu bylo tak zle, že se raději svěřil do péče lékařů a vyšetření ukázalo na infarkt.

„Pepa najednou přestal brát prášky na hypertenzi,“ prozradil Nedělnímu Aha! člověk, který je s Rychtářem ve spojení. Vdovec má problémy s vysokým tlakem už dlouho. Po smrti Ivety přestal brát léky a nechodí ani na pravidelné kontroly k lékaři.

Přitom právě vysoký tlak stojí často za úmrtím na infarkt nebo mrtvici. A nejhorší je, že hypertenzi na sobě člověk většinou nepozná, pokud si tlak doma neměří. Rychtář by si měl uvědomit, že zdraví má člověk jen jedno a neriskovat život.

Autor:  höh

Přečtěte si
lepabrena
14. 7. 2014 • 13:22

Nesmysly blábolíš ty. Bartošová byla alkoholická dementní troska dávno předtím, než jí ze soucitu vzala z psychiatrické léčebny po pokusu o sebevraždu do svého domu Rychtářová. Bartošová tehdy, stejně jako mnohokrát předtím, podepsala reverz a z léčebny utekla. Její syn už nemohl dál snášet život s nebezpečnou dementní alkoholičkou a šel raději ke svému otci Štaidlovi- přestože otec o něm v masmédiích tvrdil samé ošklivé věci a na jeho výchovu dával po celou dobu jeho matce- miliardář- směšnou žebračenku - místo výživného. Syn byl Bartošové odebrán po pobytu v Itálii právě s Martuccim- a právě ve vztahu s Martuccim se Bartošová pokusila o sebevraždu a skončila v psychiatrické léčebně. Pokud vím, Martucci se o ní dál starat odmítl a tvrdil, že oslepne. Ona sama s ním už nechtěla mít nic společného a tvrdila, že jí držel ve svém domě v Itálii proti její vůli a chtěl jí prodat na orgány. Jinak- Rychtáře si Bartošová vzala proto, že jí Martucci spolu s Bartošové matkou chtěli zbavit svéprávnosti- což Bartošová v žádné případě nechtěla. Rychtář je jedním z řady kreténů, co kvůli mladé či mladší ženské zničí svoji rodinu. Bartošová v žádném případě nebyla světice, ale dementní alkoholička.

lambrika
14. 7. 2014 • 11:32

lepabrena =- alias vdovec roku nebo jeho psychická pomoc v chlastu Standa Lysý

hejhej
14. 7. 2014 • 10:21

lepabrena: Meleš jeden nesmysl za druhým (Nh) Násilnícký Rychtář se chtěl zviditelnit, nikdo mu Ivetu do postele násilím nenutil. Artura nemáš právo kritizovat, udělal dobře, že se nezúčastnil Rychtářovy šaškárny. Kdyby se jí "neujal" Rychtář, byla by v léčebně a žila. Zrůda Rychtář jí "léčil" po svém, manipuloval s ní. Blbeček musí někoho ovládat a k tomu se hodila Iveta, kterou dopoval léky, Věřím, že bude náležitě postrestán nejen u nás , ale i v Itálii za ničení majetku. Tam se hysterický blb předvedl jako totální idiot

prroud
14. 7. 2014 • 10:11

Pomoci mu nebylo nikdy,jako ostatne zadnymu primitivovi.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.