Josef Rychtář: Léky na těžce poškozené srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Josef Rychtář: Léky na těžce poškozené srdce!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Pavel Schuster, Facebook.com, ara)

 Ztráta Ivety Bartošové (†48) ho zasáhla nejen po psychické stránce. Josef Rychtář (56) měl dva měsíce po smrti manželky prodělat infarkt. V domě Ivety se Rychtářovi udělalo zle a vyšetření v pražské Nemocnici Na Bulovce ukázalo na srdeční kolaps.

Na přímý dotaz deníku Aha! vdovec zdravotní problémy nevyvrátil. „O svém zdravotním stavu nebudu nikoho informovat,“ sdělil Rychtář tajemně.
Petr Veselý, jeho kumpán a věrný fanoušek Bartošové, celý incident popsal. „Josef Rychtář prodělal infarkt! Stalo se to v minulých dnech. Byli jsme s Pepou v Nemocnici Na Bulovce. Udělalo se mu špatně, tak jsem ho naložil do auta a vyrazil směr nemocnice. Tam okamžitě udělali vyšetření, kde se zjistilo, že se jedná o infarkt,“ řekl Veselý pro super.cz s tím, že Rychtář musí brát léky na srdce.  O tom, jak dlouho byl hospitalizovaný už ale mlčel.

Zatímco Rychtářovi poskoci, jako je Petr Veselý nebo zvukař Standa, dělají pro svého bosse úplně všechno, co mu na očích uvidí, jeho starší syn Josef přijal zprávu chladně.

„Pokud je to vůbec pravda, je to smutné a mrzí mě to, ale to je tak vše. Vzhledem k tomu, že otec říká, že jsou mu oporou mladší brácha, kamarád Standa a část jeho rodiny, tak nevidím důvod, proč by mě to mělo nějak vzrušovat,“ prozradil Super.cz Josef Rychtář ml. Ten má k otci, na rozdíl od agilního Jana, chladné vztahy. Během hádek a napadení a jeho exmanželky Dariny stál vždy na její straně a s otcem nekomunikuje.

Dobře také ví, jak rád se Rychtář ukazuje před novináři a je středem pozornosti. Server eXtra.cz v pátek odpoledne přinesl zprávu, že vdovec žádný infarkt neprodělal. „Táta v žádné nemocnici nebyl, je v pořádku, vymyslel si to Veselý, volají kvůli tomu od rána novináři,“ říká mladší Honza. Tak kdo se v tom má vyznat?!



Autor:  mpa,mir

Přečtěte si
mandat
14. 7. 2014 • 22:03

Presne tak.

mandat
14. 7. 2014 • 22:01

Ten chlap zadne srdce nema.

hejhej
14. 7. 2014 • 10:52

Jeho bláznivý kamarád poslal do bulváru nesmysl, ubožáci to otiskli a my máme srandu. Rychtář nemá vyvinutý mozek a na to léky nejsou

dotomax
14. 7. 2014 • 00:52

Kaluze tomu smradlavemu prasivci uz jen dat bejzbolkou po ty jeho shnily hlave a poslat ho na koleje. Se divim,ze se jeste nikdo nenasel . Ale v base se mozna jako obesi,pockejme si......

hejhej
13. 7. 2014 • 15:36

rentierskej: Svůj debilní mozek Rychtář denně předvádí v bulváru.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.