Bára Munzarová: Strach o tatínka Luďka (81)! Jde o zdraví… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bára Munzarová: Strach o tatínka Luďka (81)! Jde o zdraví…

Bára má o tatínka někdy strach.
Bára má o tatínka někdy strach. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Profimedia.cz, ČTK )

Herci Luděk Munzar a Jana Hlaváčová (76) jsou rodiče Báry (42), které po obou podědila umělecké ambice. Teď ale přiznává, že má o tatínka často strach!

Munzar hrál v několika legendárních seriálech a jeho hlas znají diváci i z dabingu. Za svoji kariéru toho stihnul opravdu a mezitím se také stačil dvakrát oženit. Podruhé to bylo s jeho osudovou láskou Janou, se kterou má dceru Báru. Ta se vydala v rodičovských šlépějích, vystudovala DAMU a věnuje se herectví. Společně se setkali v talk show Aleše Cibulci a Munzarová prozradila, co jí u tatínka dělá starosti.

„Rozčílit mě dokáže, když ho bolí nožičky a on si k tomu při chůzi dá ruce za záda, a já pak mám strach, že kdyby náhodou někde zakopl, tak to dopadne hůř, než by mohlo,“ posteskla si herečka.

Jinak si o svém otci myslí, že je to zásadový, moudrý chlap a když má možnost, ráda se na něj podívá v některé z repríz v televizi.



Přečtěte si
ivoadler
11. 7. 2014 • 13:43

Taky si říkám, ambice ano, ale talent ne. Na Munzarovi oceňuju, že už se nikam necpe. Ví, že by to nedal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.