Přiznání Petry Černocké: Jaké preferuje penisy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přiznání Petry Černocké: Jaké preferuje penisy?

Petra Černocká
Petra Černocká (Marek Pátek)

Tak je to tady. Šťastně vdaná Petra Černocká (64) zavzpomínala na předchozí sexuální partnery a pro muže s menší chloubou má drsný vzkaz: S malým kašpárkem divadlo opravdu neuděláte!

V rámci své pravidelné rubriky v magazínu Sedmička dostala Petra Černocká poněkud intimnější dotaz na důležitost velikosti mužství. Zpěvačka nechodila okolo horké kaše a řekla to, co si myslí každá žena, tedy že pokud toho v kalhotách moc nemáte, žádnou ženu, navzdory všem novodobým výzkumům, neuspokojíte.

„Možná vám to nepřijde korektní, ale musím říct, že na velikosti opravdu záleží. Jsem přesvědčená, že zažitý slogan, který mluví o opaku, si vymysleli nejspíš muži nebo sexuologové, kteří nechtějí frustrovat některé své pacienty. Co dodat? Snad jen pro upřesnění, že oba extrémy trochu komplikují život,“ říká Petra diplomaticky.



Přečtěte si
eisenbieger
19. 7. 2014 • 06:18

takze bys myho pekne pohladila ?

nika
12. 7. 2014 • 14:54

Řekla jen svůj názor.To se snad nesmí ? Každý má nějaký názor, tak nepřehánějte.Já s Petrou souhlasím a to se třeba chlapy zblázněte.Je to pravda, proč si něco nalhávat.

babatomanija
11. 7. 2014 • 11:28

Právě,že starší dáma má zkušensoti/ herečka azpěvačka nebývá jen s jedním mužem po celý život/, takže koho s eptát? Snad 16 leté dívenky? To by bylo smutné, i když dnes někteří teenageři mají sex od 13 roků. není to pro děvčata zdravé a nemyslímtím nákazu HIV. "Babičky byly dříve již čtyřicátnice, nosily také šátky a měly upracované ruce, dnes se mládí prodlužuje a mnozí i mnohé jsou v 60 letech zachovalí. po všech stránkách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.