Upovídaná dvojka Rychtář a Standa: Co slovo, to úroveň spodiny! Posuďte sami... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Upovídaná dvojka Rychtář a Standa: Co slovo, to úroveň spodiny! Posuďte sami...

Tragický koncert ve Vlašimi stál Standu místo.
Tragický koncert ve Vlašimi stál Standu místo. (Foto Aha! – Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek, Daniel Černovský)

Podivné přátelství dvou mužů z bezprostředního okolí zpěvačky Ivety Bartošové (†48) vypovídá o tom, v jak pochybné společnosti se zpěvačka v posledním období svého života pohybovala. Primitivní vulgarita, sprosté násilí, manipulace s fakty a všudypřítomný alkohol - to jsou, jak se zdá, pro Josefa Rychtáře (56) a jeho zaměstnance a poskoka Standu Lysého každodenní rutinou.

Věčný komplic Standa

Všudypřítomný nohsled vdovce Rychtáře je bývalý zvukař Ivety Bartošové, který si se svým pánem prožil své. Málem zemřel při autonehodě, kdy říčanský démon (pravděpodobně, leč zatím neprokazatelně) řídil opilý. Dodnes se "skrývá" před policií, aby proti vdovci nemusel vypovídat. Ten ho přitom nemilosrdně označil za viníka tragikomické úrovně vystoupení Bartošové ve Vlašimi a donutil zpěvačku, aby svého dlouholetého spolupracovníka na hodinu vyhodila.


Pes který štěká...

Stanislav Lysý sice několikrát tvrdil, že do uhříněvské vily již nikdy nevkročí, ale po sebevraždě zpěvačky se tam doslova nastěhoval a účastní se všech pochybných eskapád vdovce. Proto se stal též terčem kritiky veřejnosti a médií. Aktuálně se o jeho inteligenci přesvědčil redaktor magazínu Šíp během vzájemného telefonátu. "Ty zmrde, ti rozbiju držku, zmrde," začal si s novinářem povídat Standa a po dobu tohoto dialogu se v podstatě na nic jiného nezmohl. "Počkej, rozbiju ti držku, zmrde. Co si mě bereš do huby! Zmrde, rozbiju ti držku," prohlásil "sympaťák".
Mocný učitel a guru Rychtář

Prošedivělý chlapík se zřejmě inspiroval incidentem svého představeného o den dříve, kdy Rychtář nepříčetně napadl štáb TV Nova. "Já vás varuju, jděte s tou kamerou do prdele!," reagoval na přítomnost reportérů a pokračoval: "Vy vypatlanej idiote, to jste tak blbej nebo co? Kreténe jeden! Šmejde zasranej! Vezmu bejsbolku a trefím tě, že jsi to neviděl, ty blbe jeden!" Poté vztekle zabouchl dveře domu, který dosud nepochopitelně obývá proti vůli Ivetiných nejbližších i fanoušků. No řekněte nejsou ti dva k sežrání?



Přečtěte si
prasulka
13. 7. 2014 • 21:41

Tak,tak.....

prasulka
13. 7. 2014 • 21:41

prasulka
13. 7. 2014 • 21:40

neblázni,tohle tu nepiš ani ze srandy,při jeho IQ je schopen tomu uvěřit a začít se snažit.......

prasulka
13. 7. 2014 • 21:40

prasulka
13. 7. 2014 • 21:39

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.