Velká přehlídka hvězdných kostlivců: Těmto celebritám ničí život démon anorexie!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velká přehlídka hvězdných kostlivců: Těmto celebritám ničí život démon anorexie!!

Místo nohou hůlky, ruce stařeny, i takhel mohou dopadnout celebrity...
Místo nohou hůlky, ruce stařeny, i takhel mohou dopadnout celebrity... (Profimedia.cz)

Pohybovat se ve světě šoubyznysu nebo modelingu a nepodlehnout náročným kritériím na tzv. krásu se ne vždy podaří. Návrháři a či režiséři žádají stále hubenější ženy, což u mnohých může vyústit až k poruše příjmu potraviny.

I když se v současné době trend konečně trochu mění a živí kostlivci nejsou považování za vrchol ženské krásy, extrémně vyhublé dívky jsou bohužel stále žádané. Hladovění, stres, nízké sebevědomí či psychické problémy mohou nabrat hrůzných rozměrů a z mladých zdravých žen se stanou anorektické trosky s mnoha zdravotními problémy.

V galerii u článku můžete vidět například dědičku Versace Allegru, která se ve světě pozlátka a povrchnosti objevuje od malička. Bývalka kokainového krále Charlieho Sheena a Bond girl Denise Richards se pokouší starat o dvě nezvladatelná dvojčata, které si proutník udělal bokem s hvězdičkou filmů pro dospělé. Ani jeden se však na výchovu necítil a do péče je dostala Denise, která se stará ještě o dvě dcery, které s povedeným hercem má. To, jak se na ní náročná výchova podepsala, je vidět na jejím těle.

Na další ženy, které stále prohrávají svůj boj s anorexií, se můžete podívat v galerii.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.