Kerndlová na Vary kašle: Poslala Bartoškovi provokativní vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kerndlová na Vary kašle: Poslala Bartoškovi provokativní vzkaz!

Tereza Kerndlová a její kyselé hrozny...
Tereza Kerndlová a její kyselé hrozny... (Facebook, ara)

Kdejaká celebrita z českého šoubyznysového rybníčku se touží projít po červeném koberci. Další zase o provinční hrátky na festival v Cannes nestojí vůbec. Jako Tereza Kerndlová (27), která poslala prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi (67) provokativní vzkaz!

„Buranov je prostě bomba! Pane Bartoška, tak příští rok to můžete klidně pořádat u nás na zahradě. Je tady větší p*del!“ napsala si dcera jazzmana Láďi Kerndla (69) na sociální sít.


Místo procházky po kolonádě ve Varech, trávila zpěvačka odpoledne opékáním buřtů, které je podle ní zábavnější než program festivalu. „49. ročník Buřtového festivalu v Žernovníku. Právě jsme zkoukli Váhalovy špekáčky a teď nás čeká Globusový speciál!“ přidala ještě Tereza.



Přečtěte si
lalia
15. 5. 2015 • 15:07

Kerndl je zpěvák a byl.Jeho dcera není zpěvačka,neumí vůbec zpívat,její zpěv je víc než podprůměrný,kdyby nebyla Kerdlová,tak si ani neupr,,,dne.Když je někdy vyjímečně dají v radiu,tak rychle přepínám.Její živé vystoupení jsem viděla jednou,to se jen kroutila v šatičkách pod zadek a měla tam i křoví,4 jiné tanečnice,aby divák odvedl pozornost od zpěvu a koukal na pěkné holky.Je to rozmazlený fracek,který ani nechce bydlet s rodiči.jednou bude ráda,že bude na usedlosti po tátovi,sama by na to nikdy nevydělala.Maturitu v Rájci udělala jen proto,že je slavného otce,sama ani do školy nechodila.Bohužel.

lena40
9. 7. 2014 • 10:51

Chytrolín si Ty. Víš jen o Tereze, tak syna mít nemůže? Má. http://www.blesk.cz/clanek/celebrity/58290/kerndl-syna-jsem-netajil.html

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.