Milenci Gondíková a Langmajer: Topí se v penězích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milenci Gondíková a Langmajer: Topí se v penězích!

Adéla jako britská šlechtična se šupákem Langmajerem na dostizích.
Adéla jako britská šlechtična se šupákem Langmajerem na dostizích. (Foto Aha! – Jan Tůma, Marek Pátek, Pavel Machan)

Láska jí svědčí! Adéla Gondíková (40) vedle sukničkáře Jiřího Langmajera (48) jen kvete. Zamilovaná moderátorka připomínala na dostizích anglickou lady, kdežto herec vypadal jako ošuntělý tramp. Štěstí ale přeje i trhanům... Langmajer prý vyhrál 50 000 Kč!

„Vsadili jsme si na Gejzíra, jak nám poradil žokej Josef Váňa. Je to skvělé, měl pravdu, opravdu jsme vyhráli,“ neskrývala své nadšení Adéla. A jako správná hospodyňka houkla na milence: „Zlato, jdu ji vyzvednout!“ A už byla pryč.

Langmajer se tvářil, že se ho to příliš netýká, nicméně v hlavě už spřádal plány, jak s penězi naloží. „Roztočíme to, bude to velký, to je jasný!“ usmíval se. Vzápětí si to ale rozmyslel a prohlásil, že výhru věnují na charitu. To je sice chvályhodná myšlenka, nicméně herec by si měl pořídit spíš slušné oblečení, aby své milé přestal dělat ostudu! O pár hodin je totiž fotografové zastihli na opravdu luxusním večírku bankovní společnosti. A bohužel pro Langmajera ho zvěčnili ve stejném ohozu, který měl předtím na dostizích. Otrhané tričko, nevhodné kraťasy a tak tři promile alkoholu v krvi.



Přečtěte si
evicka55
9. 7. 2014 • 07:58

Bacha na to .Štěstí ve hře,neštěstí v lásce.Ale přeji jim to.Adéle to prospívá

prroud
8. 7. 2014 • 13:42

Kdyz si je vydelali,budiz jim prano

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.