Vzácné úlovky! Skrytí partneři českých celebrit vylezli z úkrytů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vzácné úlovky! Skrytí partneři českých celebrit vylezli z úkrytů!

Utajení partneři se konečně ukázali v Karlových Varech.
Utajení partneři se konečně ukázali v Karlových Varech. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Někdo objektivy fotografů vyhledává, někdo se jich bojí jak čert kříže. Festival v Karlových Varech ale patří mezi takové události, kam se vydají i zapřisáhlí nepřátelé médií. A vy budete mít konečně možnost prohlédnout si jejich protějšky.

Jaké párečky se tedy nechaly společně vyfotit? Moderátora Marka Ebena přišla na festival podpořit jeho manželka Markéta. Ta žije kousek od Varů v bezbariérovém domě, který ji manžel nechal postavit.

Z herců ukázal svou manželku Jiří Macháček. Oba zvolili ležérní lázeňské oblečení a zapadli tak do atmosféry maloměsta. Herečka Jitka Schneiderová oslnila na rudém koberci, avšak její partner David Císař zvolil na odpoledne poněkud ležérní styl.

Kromě jich zmiňovaných ukázal svou manželku i milionář Michal Horáček. Premiér Sobotka diskutoval s filmaři o budoucnosti financování filmu a společnost mu dělala pohledná manželka.

Svého manžela Daniela Volopicha tradičně na festival dotlačila Andrea Verešová. Zatímco on se tvářil poněkud nezúčastněně, manžel sympatické maminky Kocurové se hrdě dmul. Další páry si můžete prohlédnout na fotografiích.

Všechny zajímavé osobnosti a jejich partnery najdete v galerii u článku!



Přečtěte si
setroseuros
9. 7. 2014 • 08:45

Ta Volopichova musi byt opravdu vsude?! myslel jsem, ze je to jen o hercich a hereckach a jejich umeni!

dandova
9. 7. 2014 • 08:39

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.