Rudý Menzel s rukou na zadku Partyšové: Promyšlená společná pomsta Olze?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rudý Menzel s rukou na zadku Partyšové: Promyšlená společná pomsta Olze?!

Při hodně důvěrném rozhovoru sahal Menzel Partyšové pod šaty a laskal jí rukou pozadí.
Při hodně důvěrném rozhovoru sahal Menzel Partyšové pod šaty a laskal jí rukou pozadí. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Dva roky čekala Gabriela Partyšová (36) na příležitost vrátit Olze Menzelové (36) ránu. Během pátečního zahajovacího večírku 49. MFF v Karlových Varech, který potrvá do 12. července, se jí to povedlo. Díky Jiřímu Menzelovi (76), který na Gábinu doslova sexuálně zaútočil. Dokonce ji osahával!

Před dvěma lety ve Varech dováděla Olga Menzelová s Josefem Koktou (57), který byl tehdy ještě manželem Partyšové. Moderátorka letos přijela na zahájení festivalu bez chlapa, zato s půvabnou kamarádkou Petrou. Obě dámy na baru v Grandhotelu Pupp obšťastňovaly veselého režiséra. A on je!


Nejprve si Menzel s moderátorkou kontrolovali přítomnost spodního prádla, ale nezůstalo jen u toho! S postupem času a vypitých drinků došlo na žhavé doteky, a dokonce i polibky! Menzel byl jako v sedmém nebi. Má totiž pro krásné ženy slabost.

Tomu všemu jeho choť s úsměvem přihlížela. „Ať se baví,“ odbyla to mávnutím ruky. Olga si je totiž až moc dobře vědoma toho, že manželovi nemůže nic zakazovat, protože sama je s věrností na štíru. Nejenže si pořídila dceru Annu Karolinu (5) s režisérem Jaroslavem Brabcem (60), ale přesně před dvěma lety »podlehla« ve Varech ženatému Koktovi, se kterým se líbala jako školačka.

Vyjel i po Havlové!
Menzel to na zahajovací merendě přehnal s alkoholem. Když už začal v opojení důvěrně objímat i bývalou první dámu Dagmar Havlovou (61), přišel za svou ženou Olgou se slovy: „Musíme domů, jinak se neudržím!“

Proč je tak spařený?
Na filmový festival přijel režisér červený jako rak. „On se takhle opálil za cestu z Prahy do Varů v autě. Měl staženou střechu a byl bez čepice a opalovacího krému. Jak malej,“ prozradila Aha! jeho rozesmátá manželka Olga.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.