Alena Šeredová s dětmi: Otočila se k Buffonovi navždy zády a poslala jasný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Alena Šeredová s dětmi: Otočila se k Buffonovi navždy zády a poslala jasný vzkaz!

Gigi Buffon přišel definitivně o rodinu. Alena se nechce vracet k minulosti.
Gigi Buffon přišel definitivně o rodinu. Alena se nechce vracet k minulosti. (EPA, Twitter )

Rozvádějící se modelka Alena Šeredová udělala pro nevěrného manžela velkorysé gesto, když za ním přijela fandit do Brazílie. Udělala to především kvůli dětem. Po vypadnutí Itálie ze šampionátu ale už začíná nový život. Bez Buffona.

Zatímco Gigi se už vydal do Itálie za novou milenkou, Alena zůstává v ústraní se syny. Italská média ji přistihla a autě s jiným mužem, nicméně oficiálně je česká kráska stále nezadaná. Teď už se definitivně smířila s koncem manželství a nechala se vyfotit hledíce vstříc nové budoucnosti.

„Nedíváme se zpět, jen dopředu,“ napsala komentář k fotografii, kde stojí v přístavu i se svými syny. Dala tak svému nevěrnému manželovi jasně najevo, že už nemá po jejím boku co dělat. Nicméně v Itálii se Šeredová těší velké popularitě a všichni jí fandí. Jižané nepochybují, že do konce roku bude mít vedle sebe nového přítele.
Alena Šeredová se k Buffonovi otočila zády



Přečtěte si
mirkazam
4. 7. 2014 • 09:43

mandat...no ty jsi nějaký důvěryhodný zpravodaj že meleš takové koniny. Raději ty vole zklapni,a přestaň kecat o věcech o kterých nemáš páru

gabcakovamatinka
3. 7. 2014 • 22:58

na celý tenhle tyjátr doplatí jenom ti kluci, vyrustat hlavně s maminkou, tátu moc nevidět...právě ve věku kdy se jejich psychika a náhled na svět, rodinu vyvíjí To si mnozí neuvědomují, že dětská duše rozchodem rodiču muže utrpét značné škody, které se s člověkem pak táhnou celým životem. Co tam ohledy na děcka...tátovi zahrčelo v koulích a dal přednost milence. Jistě i Šeredová na tom svuj podíl...na druhé straně dokáže pri Buffonovi stát když bylo potřeba. Ani s tou milenkou nebude napořád....nějakou dobu jim to vydrží a pak se rozejdou tak to v tomhle biznisu chodí. Opustil jednu kvuli druhé a opustí druhou kvuli třetí....

matylda-rut
3. 7. 2014 • 22:41

dělala........

matylda-rut
3. 7. 2014 • 22:41

Co blbneš, ty si myslíš, že on by se nechal vydírat jo? A že si nechal udělat děti, blbe, to si myslíš, že takový Buffon je blbec? Kdyby je nechtěl, neuděla by je. Alena mu dělal taky dobrou reklamu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.