Popálená modelka na obálkách prestižních časopisů! Uvnitř foto, jak krásná byla před nehodou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Popálená modelka na obálkách prestižních časopisů! Uvnitř foto, jak krásná byla před nehodou

Turia na titulní stránce magazínu pro ženy.
Turia na titulní stránce magazínu pro ženy. (Facebook, Instragram, magazín Women Weekly. )

Příležitostná modelka a sportovkyně Turia Pitt (26) před třemi lety málem zemřela. Účastnila se australského běžeckého závodu, během kterého vypukl nebezpečný požár. Ona a další uvízli v rokli. Její dramatický boj o život inspiroval ostatní natolik, že se dívka tento rok dostala na obálku časopisů.

Než stačili záchranáři dostat Turiu do bezpečí, měla už popáleniny na 66% svého těla a bojovala o holý život. Po nehodě ji čekala dlouhá léčba v nemocnici, kde ji lékaři museli amputovat několik prstů a po náročných zákrocích měla také nosit ochrannou masku na obličej.

Oproti veškerému očekávání lékařů se ale dívka vyléčila a nejen to – dále aktivně sportuje! Zvládla už túru po Čínské zdi, na cyklistickém závodu ujela 2 800 kilometrů a účastnila se 20 km závodu. To vše zvládla po svém zranění! Největší oporou jí celou dobu byl její přítel, který se ukázal jako opravdový muž a svou lásku neopustil.

Příběh mladé ženy se stal pro mnohé inspirací, což vedlo australský magazín Women Weekly k neobvyklému, avšak chvályhodnému kroku. Namísto photoshopem vylepšené modelky 90-60-90 dal na titulní stránku fotografii Turii. Pro mnohé toto gesto znamená, že se konečně ukazují ženy, které nejsou krásné jenom navenek.



Autor:  mpa

Přečtěte si
paula
3. 7. 2014 • 06:15

Je moc statečná a držím jí palce. Ale kterej zlomyslnej blb jí vybral černou paruku? Předtím byla světlovlasá a ve světlých vlasech by zohavení TOLIK nevynikalo ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.