Gábina Partyšová se vrací na obrazovku! Každý den s ní budete snídat. Dobrou chuť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gábina Partyšová se vrací na obrazovku! Každý den s ní budete snídat. Dobrou chuť!

Gábina Partyšová se vrací na obrazovku, bude ve Snídani s Novou.
Gábina Partyšová se vrací na obrazovku, bude ve Snídani s Novou. (TV Nova)

Moderátorka Gábina Partyšová se po několika letech vrací na obrazovky televize Nova. Diváci ji budou vídat ve Snídani s Novou, kde utvoří dvojici s moderátorským matadorem Pavlem Svobodou.

Partyšová ve Snídani s Novou nahrazuje Kristinu Kloubkovou, která zastoupila po dobu mateřské dovolené Lucii Borhyovou v Televizních novinách.

Gábinu Partyšovou uvidí poprvé diváci Snídaně s Novou už ve čtvrtek 3. července. „Je to pro mě velká výzva a jsem moc ráda, že mi televize Nova dala příležitost.

Navíc se vracím na místo činu. Na vstávání jsem poslední dobou zvyklá, protože můj syn je ranní ptáče, takže s tím bych problém mít neměla,“ říká Gábina Partyšová.
Prostředí televize Nova je Partyšové velice dobře známé. Začínala jako redaktorka pořadu Prásk! a následně moderovala jeden z nejúspěšnějších hudebních pořadů u nás - ESO.

Anketa

Těšíte se na Gábinu ve Snídani s Novou?
Celkem 36 hlasujících



Přečtěte si
akaska
1. 7. 2014 • 13:10

Jeste ze ja poustim bednu az vecer. Jen o vikendu si odpoledne zopaknu Vrazdy v Midsomeru, a to jeste pokud venku neni hezky. Partysku na obrazovce videti, cely den spatny miti.

koko61
1. 7. 2014 • 12:34

To nemůžou myslet vážně, abychom po ránu koukali na opotřebovanou a ufňukanou Partyšovou. Tak ráno koukat nebudu a večer na hlasitě dechnabírající Kloubkovou taky ne. Takže ráno spát do 9 a večer jít spát v 19,30.

denia
1. 7. 2014 • 12:14

Kristepane,nedá se koukat na ty dva ošklivé šašky,to hned přepínám, a teď ještě Partyšová se svýma křivýma nohama a tupým výrazem.Nova nedělá inovace,ale mediální suicidium.

trhnisinadledvinkou
1. 7. 2014 • 11:12

mě taky nebude chutnat a nejsem kokta

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.