Bydlení slavných: Nahlédněte do ložnice Petry Janů (61)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bydlení slavných: Nahlédněte do ložnice Petry Janů (61)!

Petra Janů ve svém bytě.
Petra Janů ve svém bytě. (Foto: Aha! - ara)

Přemýšleli jste někdy o tom, jaký »bejvák« mají slavné české osobnosti? Jak asi vypadá místnost, kde koukají na televizi, jakou mají kuchyň, či snad dokonce ložnici… Podívali jsme se za vás a teď vám přinášíme exkluzivní fotky několika z nich! Jejich hnízdečka lásky jsme navíc nechali ohodnotit renomovanou bytovou architektkou Zuzanou Matelovou (32). Kdo pohořel, a kdo má naopak kvartýr podle nejnovějších trendů?

Petra Janů (61) – zpěvačka

Kde bydlí: dvoupokojový byt o ploše 80 m2 v pražských Dejvicích

Rok po smrti manžela Michala Zelenky (†63) se přestěhovala do sousedního bytu, který kompletně zrekonstruovala. Nový byt je skoro o polovinu menší než ten, ve kterém žili předtím. „Zrušila jsem přepážky, udělala nové, zazdila dveře, probourala dveře jinde a prostoru je teď spousta,“ uvedla Petra. Ozdobou bytu je masážní sprchový kout.


Slovo architektky: „Interiér bytu působí příjemně a lehce. Nejsou zde velké vzhledové nedostatky. Diskutabilní je pouze kombinace barevnosti nábytku v ložnici. Celkově je vše řešeno a sladěno dobře, jen zde působí zvláštně spojení levnějšího bílého nadčasového nábytku v kombinaci s dominantní nejspíš masivní dřevěnou postelí. V kuchyni, která se zdá být řešena velkoryse je bohužel málo odkládací plochy kolem varné zóny, která je umístěna v těsné blízkosti boční zdi.“



Přečtěte si
sona51
4. 7. 2014 • 16:53

Moc pekne a vkusne

babapsi
2. 7. 2014 • 14:26

je jí to plat prtný, je tam sama, a věřím, že by každý raději byl s někým ,s kým si rozumí, než být, třeba v luxusu sám, to by ovšem ve svých letech nesměla shánět koloušky, kteří starší bohaté bábě jen vyluxují konto a o víc jim nejde, ale vhodných partnerů je skutečně neuvěřitelně málo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.