Rychtář zavrhl šílence: Hnal kumpána z Uhříněvsi sviňským krokem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtář zavrhl šílence: Hnal kumpána z Uhříněvsi sviňským krokem!

Šílenec Veselý s Rychtářem u Ivetiny hrobky..
Šílenec Veselý s Rychtářem u Ivetiny hrobky.. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Profimedia.cz)

Zítra uplynou dva měsíce od tragického skonu Ivety Bartošové (†48) a mnozí by rádi uctili její památku. Zpěvaččin obdivovatel Petr Veselý se nenechal zahanbit a stloukl prkna do tvaru kříže a s prkýnky chtěl jít na koleje, ale Josef Rychtář (56) řekl »ne«!

Pan Veselý se totiž truchlícímu vdovci vetřel do přízně s tím, jak Ivetu znal a byl její kamarád. Ukázalo se, že se chce ale jen zviditelnit.
„Vymyslel dokonce scénář, že tam půjdeme spolu zakopat tuhletu hrůzu, já se jako budu hroutit, padat do kolejí a on mě zachrání před vlakem a bude hrdina,“ vyprávěl Aha! rozčarovaný Rychtář.


Vdovec mu prý jasně řekl, že tyhle třísky nikam dávat nebude. „Jsem rád, že mi Správa železniční dopravní cesty vyšla vstříc a hledá místo pro můj kříž. Nejsem blázen, abych je provokoval tímhle, a oni mi pak zatrhnou cokoliv,“ vysvětlil vdovec důvod, proč Veselého nenechal u kolejí postavit jeho pomníček. Fanoušek si tak u Rychtáře definitivně zabouchl dveře.

Aha! s nadsázkou: Návod na výrobu kříže podle Veselého

Budete potřebovat: 2 zbytky dřeva, blíže neurčený počet různých hřebíků (raději více než méně, nepodcenit!), kladivo, růžovou fixu

Potřebné dovednosti: hrubá síla, základy psaní

Časová náročnost: 3 minuty
Postup: Připravíme si delší kus dřeva – střešní lať, násadu od smetáku, prostě – co doma najdeme. Strhneme z plotu jednu plotovou laťku – ideálně na mnoha místech provrtanou či prošroubovanou. Nehoblujeme, nešmirglujeme, nestrháváme starý nátěr. Důležité – tento kus dřeva musí být kratší než první kus dřeva, jinak bychom postavili kříž naležato. Oba kusy dřeva překřížíme a položíme na zem, protože ve vzduchu by se nám špatně stloukaly.

Připravíme si hřebíky – mohou být různých velikostí, klidně staré a pokroucené. Uchopíme kladivo do pravé ruky (leváci do levé ruky) a zuřivě natlučeme hřebíky do spojnice obou dřev. Vyzkoušíme, zda dřeva drží. Pokud nedrží, tlučeme do místa spoje další hřebíky. Tímto způsobem pokračujeme až do té doby, než jsou oba kusy dřev pevně spojeny. Uchopíme fixu do pravé ruky (leváci do levé ruky) a pečlivě napíšeme datum. A je to!



Přečtěte si
hromosvody
30. 6. 2014 • 16:53

A vem mu vokurky. Nezapomeň. Po opici se Standou přijdou vhod

hgfcf
30. 6. 2014 • 00:12

arimi nevím o co se tady pokoušíš slovo dluhy sem nikde nepoužil .Snažíš se mně vydírat pod nějakou záminkou a pak umlčet to jsou praktiky komunistu estébáku .Zakomplexovaní jste tady ví jak se tady snažíte škodit vdovci z Uhříněvsi .Já vedu život pevných morálních hodnotách a ne jak vy na podlosti hlouposti pomluvách Jan Adamec ze Znojemska .

arimi
29. 6. 2014 • 22:17

podezrele často sklonujes slovo dluhy , tobe na nich neco vadí? prozrazuješ se davej bacha clovece

arimi
29. 6. 2014 • 22:09

to co ty napíšeš, nemá žádnou váhu ...nezlob se, ale opravdu píšeš uplne zbytečne, protože nikdo ti žádný vetší význam neprikládá... ani se nikoho nedotkne, jestlize tu napíses o naší blbosti každý si je vedom svých kvalit a nebudeme se kvuli nejakemu jamovi cítit provinile, protože on by rád vystupoval ve vyšší pozici, než jaké muze ve skutecnosti dosáhnout...jsi hrozne zakomplexovaný, proto tu vytváríš tyhle bludy... takových pošuků je ale na netu víc v realu se neuplatní, tak to zkouší v debatách, kde ho není videt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.