V zajetí plastických operací: Petra Janů (61) se tímhle tempem brzy zruinuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

V zajetí plastických operací: Petra Janů (61) se tímhle tempem brzy zruinuje!

Lifting mezonitěmi 6000 Kč, injekce podporující tvorbu kolagenu 4000 Kč ,  zvětšení prsou 50 000 Kč   . Plánovaný zákrok :  Lifting čela za 6000 Kč
Lifting mezonitěmi 6000 Kč, injekce podporující tvorbu kolagenu 4000 Kč , zvětšení prsou 50 000 Kč . Plánovaný zákrok : Lifting čela za 6000 Kč (Foto Aha! – Pavel Machan, archiv Medical Institut Plzeň, ara)

Na plastické chirurgii je jako doma! Petra Janů (61) se netají tím, že přírodě pomáhá zkrášlujícími zákroky. Za sebou má už čtyři a chystá se na další. Aby vypadala mladší, nechává si dokonce obličej vylepšovat speciálními nitěmi.

Na svůj věk vypadá perfektně, ale není to zázrak přírody. „Snažím se vypadat k světu. Když je ta možnost, tak proč ji nevyužít? Taky nevím, proč bych to měla tajit,“ svěřila deníku Aha! otevřeně zpěvačka, která si před dvěma měsíci nechala zvětšit prsa.


Na stejné klinice si v minulosti nechala vypnout i obličej. Tváře má pozvednuté speciálními nitěmi, které se aplikují pod kůži. Mají za úkol zpevnit povadlé kontury obličeje. A tuto metodu má zpěvačka v plánu využít znovu. Čelo je totiž další partie, kterou bude na svém těle upravovat. Janů sice chodí pravidelně na aplikaci speciální látky, která podporuje tvorbu vlastního kolagenu a nevyřazuje mimické svaly z činnosti, ale na čelo a tváře už zřejmě nezabírala.
Přestože jí budou pod kůži opět píchat miniaturní jehličky, už to není nic ve srovnání s operací očních víček. Ty byly na jejím těle první partií, kterou si před lety nechala upravit.

Co je to lifting mezonitěmi?
Lifting mezonitěmi je zákrok, který pomocí vstřebatelných nití obnovuje kolagen a vytváří zpevňující síť, která obnovuje povadlou pokožku a kontury obličeje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.