Česká Miss Franková: Z prsou má oslí uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká Miss Franková: Z prsou má oslí uši!

Gábino, tak ne! Zatímco kolegyně Česká Miss Nikol Buranská (vlevo) a Česká Miss World Tereza Skoumalová (vpravo) si vybraly správné plavky, Frankové špatný model zdeformoval ňadra.
Gábino, tak ne! Zatímco kolegyně Česká Miss Nikol Buranská (vlevo) a Česká Miss World Tereza Skoumalová (vpravo) si vybraly správné plavky, Frankové špatný model zdeformoval ňadra. (Foto Aha! – Jan Tůma, herminapress.cz)

Má titul královny krásy, ale obléct se neumí! Kdyby se známkovalo to, jak si umí Česká Miss 2014 Gabriela Franková (20) s bujnými čtyřkami vybrat plavky, dostala by obří pětku!

„Mám ráda pohodlné a praktické plavky, ale na druhou stranu něčím zajímavé. Podprsenka je samodržící, takže se můžu opalovat i bez šňůrky za krkem,“ pochvalovala si Gabriela model plavek. Přírodní prsa velikosti čtyři a vrchní díl plavek tohoto střihu jsou ale víc než nešťastná volba. „Tak určitě ne! Plavky mají podtrhnout křivky a ne z prsou udělat oslí uši. A ke světlému typu bílá? No, pardon. Působí to lacině a nevkusně,“ okomentoval Gabriely model stylista Pavel Filandr.

„Správná podprsenka pro velká prsa má mít široká ramínka, která mohou mít zavazování i za krk. Dobrou volbou jsou také trojúhelníkové střihy, které jsou pevně ušity a nekloužou po obvodové tkaničce ze strany na stranu,“ přidal odbornou radu.



Přečtěte si
mira209
28. 6. 2014 • 03:51

Filandr má zas oslí hlavu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.