Tajemství smrti Vladimíra Dlouhého (†52): Rakovina zničila celý seriál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství smrti Vladimíra Dlouhého (†52): Rakovina zničila celý seriál!

Vladimír Dlouhý při natáčení inscenace Domina.
Vladimír Dlouhý při natáčení inscenace Domina. (Foto ČT, ara)

Smrt přišla jako blesk z čistého nebe! Zaskočila rodinu i Českou televizi. Vladimír Dlouhý (†52) pro ni točil i s bratrem Michalem Dlouhým (45) inscenaci s názvem Domina, kterou jste mohli vidět včera večer na ČT1. Měla odstartovat nový seriál, zákeřná rakovina ale vše překazila!

Brněnské studio České televize to zamýšlelo natočit jako pilot k seriálu,“ prozradil režisér Jiří Svoboda. Smrt herce ho zasáhla o to víc, že byl jeho kamarádem. „Mirek byl statečný člověk. Já jsem mu dokonce nabízel, že ho půjdu navštívit. Zdálo se mi, že má veselý hlas. A říkal – nesmíš věřit všemu, co se říká. Já se dám do pořádku a sedneme si na kafe,“ vzpomíná režisér se smutkem v hlase na jeden z posledních telefonátů s Vladimírem Dlouhým, který zemřel jen dva měsíce po natáčení. Byla to tak jeho poslední televizní role.

Děsivé pozadí filmu Kajínek!
Rakovina žaludku, litry kávy, cigarety, minimum jídla i spánku a pracovní vypětí při natáčení filmu Kajínek. To vše se podepsalo na zdraví Vladimíra Dlouhého. Byl zázrak, že se udržel na nohách a dokázal hrát. „V tý svý hubenosti ještě zhubnul a tam došlo k úplnýmu vyčerpání, protože do toho ještě točil. Bylo mu zle. Do toho nejedl a tělo to nevydrželo,“ popisovala v cyklu ČT Příběhy slavných herečka Petra Jungmanová (42) poslední chvíle svého manžela. Od jeho smrti uplynuly 20. června čtyři roky.



Přečtěte si
japome
26. 6. 2014 • 19:30

nevím kdo je tupan včera ČT1 21.00hodin DOMINA DETEKTIVKA s Vladimírem Dlouhým moc pěkná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.