Zpěvák Daniel Hůlka: Rok v sobě nosil časovanou bombu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvák Daniel Hůlka: Rok v sobě nosil časovanou bombu!

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (Foto Aha! – Alexander Malachovský, ara)

Utekl hrobníkovi z lopaty! Teprve teď, po dvou letech od závažného zdravotního kolapsu, se naplno vrací do showbyznysu! Nejen o tom promluví zpěvák Daniel Hůlka (46) v posledním dílu 13. komnata před prázdninovou pauzou…

Hůlku před dvěma lety málem zabily problémy se slinivkou. „Bylo mi hodně zle, akutní zánět slinivky není opravdu nic příjemného. Pan doktor Pavel Ditl mi zachránil život tím, že to dokázal diagnostikovat! Podle mě jsem to v sobě nosil asi rok. A jiní lékaři mi říkali, že je to žlučník,“ vzpomíná Daniel na těžké chvíle.

Když ho lékaři propouštěli z nemocnice, prozradili mu, že jeho šance na další život byly tak padesát na padesát. A také, že pokud nezmění výrazně životní styl, jeho potíže se vrátí…  „Já už ale na smrtelným loži slíbil úplně všechno! Že už budu hodnej, budu jíst zdravě, alkohol pít střídmě a tak podobně... A splnil jsem to, Dva roky jsem držel přísnou slinivkovou dietu, nic mastného, žádný alkohol. Ze začátku jsem mohl jíst v podstatě jen dušenou mrkev,“ popsal zpěvák, který se dnes už cítí zase zdravý. „Měřím 195 cm a mám lehce přes metrák, to je, myslím, tak akorát! Hlavní ale je, že jsem zase v kondici a můžu se vrátit ke zpívání, což je nejen moje profese, zároveň ale největší láska,“ raduje se Hůlka, který se na podzim objeví jako Caesar v obnoveném muzikálu Kleopatra. Příští rok si také znovu zahraje Draculu. Fanoušci se mezitím můžou těšit i na jeho novou desku, na které pracuje s Petrem Jandou (72).



Autor:  lbp

Přečtěte si
jizerka47
27. 6. 2014 • 19:14

Keca, zadna dieta 2roky,videla jsem ho par mesicu po nemoci v restauraci u Vltavy jak se cpe klobasou .Byl tam s jednou zenou a muzem.

xcarodejka
27. 6. 2014 • 13:53

Raději bych natáčela nové hity, než ty nešťastné muzikály. / s vyjímkou Jezus Christ superstarr, je to otatní spíše nanic/ Stačí uzkázky, a vím, že bych to v divadle jen odtrpěla. Lístky na Kleopatru jsem dostala a potvrdila jsem takové domnění. Nic moc to po hudebnbí stránce není, nahrazuje to dřívější operetu , což byla hudba pro málo náročné, pro služky, pro služebnictvo.

evicka55
27. 6. 2014 • 08:27

Přeji hodně zdraví.Už se těším na Vaše nádherná vystoupení

dobby
27. 6. 2014 • 05:36

Už se těším na Draculu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.