Potlučené modelky Kratochvílová a Fajksová: Nemehla nebo domácí násilí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Potlučené modelky Kratochvílová a Fajksová: Nemehla nebo domácí násilí?

Obrovské jelito na zadní straně lýtka ukázala misska Kratochvílová na prezentaci luxusních hodinek. Fajksová se svlékla do plavek a na jejím božském těle vykoukly modřinky.
Obrovské jelito na zadní straně lýtka ukázala misska Kratochvílová na prezentaci luxusních hodinek. Fajksová se svlékla do plavek a na jejím božském těle vykoukly modřinky. (Foto – Petr Novotný, Zbyněk Pecák)

Co se to děje s našimi předními modelkami? Jsou snad oběťmi násilí, nebo je někdo týrá v práci? Jak loňská Česká Miss Gabriela Kratochvílová (24), tak Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (25) se na akcích objevily s obrovskými modřinami. Co se stalo?

Gábina Kratochvílová se přiznala, že si za zranění ale může sama. „Byla jsem bruslit, a když jsem si sedala, tak jsem sjela nohou po lavičce a modřina byla na světě,“ vysvětlila na přehlídce, kde prezentovala luxusní hodinky. „Já mám modřinu hned, trpím totiž chudokrevností,“ přiznala kráska, jejíž otec je lékař. „Táta na všechno říká, že to bude dobré. Kovářova kobyla chodí bosa, znáte to,“ dodala se smíchem.


Tereza Fajksová odhalila modré fleky na nohách při nedávné přehlídce spodního prádla a plavek. „Udělal mi je můj pes, když mě vítal. Je obrovský a má velkou radost, když mě vidí, tak se to občas neobejde bez následků,“ vysvětlila nám Tereza.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.