Gottův tajemník Pruner (†94): Mandlová žadonila o sex, on jí však "nedal"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottův tajemník Pruner (†94): Mandlová žadonila o sex, on jí však "nedal"!

Vilém Pruner se ženám líbil.
Vilém Pruner se ženám líbil. (Foto: Aha! - ara)

Určitě vzpomínáte na zbohatlickém septimána Pošustu z filmu Cesta do hlubin študákovy duše, který se popral se spolužákem Čuřilem. Se slavnějším Ladislavem Peškem se tenkrát popasoval Vilém Pruner, který mnohem později dva roky pracoval pro Karla Gotta. Jak se vystudovaný právník z bohaté vídeňské rodiny dostal k filmu, a proč se nevyspal s Adinou Mandlovou? A co na to Mistr?

Sexuchtivka Adina

Viléma Prunera si pro film vytipoval Hugo Haas a hned při první herecké příležitosti došlo k setkání se superstar Adinou Mandlovou. "Jednou si mě zavolala a říká, že se mnou chce chodit. Tak jsem se jí napřímo zeptal: Nejde ti spíš o to být se mnou v horizontální poloze? Mandlová přikývla a já ji odmítl. Měl jsem své děvče, byl jsem věrný a Adina nepatřila k mým nejoblíbenějším. Navíc byla známá tím, že byla až moc angažovaná do mužů," svěřil se Pruner krátce před svou smrtí.


Okouzlil Gotta

Původní profesí advokát se náhodně seznámil s Karlem Gottem a následně mu v letech 1968-70 dělal tajemníka. "Na spolupráci s panem Prunerem vzpomínám moc rád. Čišela z něj stále noblesa, uměl několik jazyků, a tak když jsme jezdili na dlouhé štace, nutil jsem ho, aby na mě hovořil jen německy, protože na učebnice jsem neměl čas. Takže mi moc pomohl v mé německé kariéře. Často mi otevíraly dveře nejen mé pěvecké výkony, ale i chování pana Prunera. Svým vystupováním lidi okouzloval," zavzpomínal na Viléma Prunera Karel Gott.



Přečtěte si
ivoadler
14. 7. 2014 • 10:36

Co vím, Mandlová byla nafoukaná, arogantní a zlá. Ale pořád chytřejší než jednoduchá Bárová.

beladona
14. 7. 2014 • 00:04

vystouplé lícní kosti jsou doménou slovanské rasy.proto Němci, amíci, Angličané atd. po nás , Slovankách šílí.Germáni mají ženské s obličeji spíš kobylími Mandlová byla dost primitivní ***, a s ní i ta machna, milenka G"oblse ( nemůžu si vzpomenout na jméno). Jediný, kdo vybočoval byla kultivovaná éterická Nataša Golová, uměla několik jazyků a byla celkem vzdělaná ze vzdělané rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.