Vnadná Alice Bendová: Ve čtyřiceti se v televizi znovu svlékne! Pánové, na tohle se můžete těšit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vnadná Alice Bendová: Ve čtyřiceti se v televizi znovu svlékne! Pánové, na tohle se můžete těšit...

Sametoví vrazi Herečka zde ukázala i zadeček.
Sametoví vrazi Herečka zde ukázala i zadeček. (Foto FTV Prima, Jadran Šetlík, ara)

Prachy jsou až na prvním místě! To je heslo, kterým se řídí Alice Bendová (40). Jde jí jen o peníze a život v luxusu! Nebezpečná pro muže s tučným kontem je ale herečka naštěstí jen před kamerou. V seriálu si navíc tradičně odloží oděv...

Už v neděli ji uvidíte v novém primáckém seriálu Svatby v Benátkách jako sexy ráznou zlatokopku Lolu.

„Je pravda, že mám na tento druh rolí štěstí,“ svěřila deníku Aha! Bendová. „Lola je trochu vypočítavá v tom, že si hledá vztahy jen s bohatými muži. Za jednoho takového se – předpokládám, že hlavně kvůli penězům – provdala. Je hodně rázná, ale pod drsnou slupkou je taky jenom ženská, která se umí zamilovat,“ popsala Alice svou novou postavu. „Není to úplně hodná holka, ale zase není tak záporná, jako byla postava Simony v seriálu Velmi křehké vztahy,“ směje se herečka.


Přestože je Lola coby majitelka svatebního salonu menší mrcha než Simona, stejně jako ona se bude v seriálu svlékat. „Můžu prozradit, že odhalování do spodního prádla tam bude. A budou tam i nějaké sexy postelové scény. Samozřejmě nepůjde o žádný extrém, protože se seriál bude vysílat od osmi večer,“ prozradila Aha! Alice, která si prý svou novou roli hodně užívá.

Divoké scény jsou tabu
Bendová patří mezi ty herečky, které mají na svém kontě hodně nahých a erotických scén. Sex jako ve filmu Kajínek nebo nahota jako ve filmu Báječná
léta pod psa ale v seriálu Svatby v Benátkách nebudou.



Přečtěte si
svatadala
18. 9. 2014 • 15:32

fuj, hnusnej chlap s umělejma ko-zama a bradavicí

Toma?_Potyka
3. 7. 2014 • 12:28

Babochlap s bradavicí a hnusnýma sili( o )( o ) ...

akaska
26. 6. 2014 • 11:45

Mne byla vzdy ukradena, totalne se mi zprotivila, ve svem poradu, kde lidem renovovali byt. Ona si nic neschovava, tak to podle ni ma byt, jak prohlasila - penize se musi tocit ! Kdyby pomahala mladym, tak to chapu - zacinaji. To byli vsak starsi lide. Vyhazovala kde co, od obleceni po rodinne pamatky, vdove celou sbirku desek vcetne gramofonu po manzelovi. Nerekla bych, ze byli po dokonceni nejak nadseni. Vsak taky ten porad brzo skoncil.

evicka55
26. 6. 2014 • 08:12

Tuhle paní nemusím

anezat
25. 6. 2014 • 19:47

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.