Vážně nemocný Soukup vyslovil přání: Chce vidět jednoho slavného muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vážně nemocný Soukup vyslovil přání: Chce vidět jednoho slavného muže!

»Český Mel Gibson« Pavel Soukup se zotavuje po operaci břicha.
»Český Mel Gibson« Pavel Soukup se zotavuje po operaci břicha. (ČTK, ara )

Ještě nikdy se oscarový herec Mel Gibson (58) u nás neukázal, ale už 4. července se projde po červeném koberci v Karlových Varech. Jeho český dabér Pavel Soukup (65) se proto musí rychle uzdravit!

Český herec totiž před dvěma týdny skončil na operačním sále, protože mu krvácelo do břicha. Nyní je v domácím léčení a už přemýšlí, co americko-australskému herci, který ve Varech převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, řekne, když ho potká.

„Pár jeho filmů jsem počeštil. Ale on ani jeden můj,“ směje se Soukup. „Kdybychom šli na pivo, možná bychom se pohádali, kdo z nás je lepší. A já bych zase nevyhrál,“ vtipkuje Soukup, který zatím netuší, zda se kvůli zdraví do Varů dostane.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo Mela Gibsona získat a věříme, že to pro diváky bude podobný zážitek jako loni John Travolta,“ řekla Aha! mluvčí MFF Karlovy Vary Uljana Donátová.



Přečtěte si
defakto
25. 6. 2014 • 19:13

....... Soukup žije z těch svějch zaražených prdů hezky dlouho ! ..... ..nezajíma mě koho chce vidět , ani kdy se uzdraví !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.