Šokující proměna Heidi Janků: Nasadila blonďatou paruku a... Vypadá jako BUBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující proměna Heidi Janků: Nasadila blonďatou paruku a... Vypadá jako BUBU!

S blond parukou vypadá Heidi jako dvojče Zuzany Bubílkové.
S blond parukou vypadá Heidi jako dvojče Zuzany Bubílkové. (Foto pro Aha! – Filip Matušinský, TV Barrandov, ara)

Proklatě hluboký výstřih a bláznivá blonďatá paruka! Heidi Janků (51) zřejmě ztratila soudnost i zábrany. Místo sexy kočky je z ní blondýna, která vypadá jako dvojnice Zuzany »Bubu« Bubílkové (62).

Naštěstí nejde o trvalou proměnu. Heidi se takhle vyhastrošila jen proto, aby se na chvíli proměnila v šílenou telefonistku v televizním pořadu Volejte Cibulkovi.
„Moc jsem si to užila. Už jen proto, že jsem nebyla za sebe, ale mohla jsem se fakt vyblbnout. Scénář jsem sice měla daný, ale měla jsem tak zvanou volnou ruku,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka a moderátorka, která už tuto sobotu spolu s Alešem Cibulkou (37) uvede speciální pořad, ve kterém představí program televize Barrandov na prázdniny.


Bývalá moderátorka Zuzana Bubílková se nemusí obávat, že jí Heidi ukradla identitu a bude jí na televizní obrazovce pravidelně prezentovat jako blbou blondýnu. Podobnost je čistě náhodná a Janků jako telefonistka se objeví jen jednou.



Přečtěte si
jity
24. 6. 2014 • 17:22

Já ji včera také viděla u toho Zedníčka a přišla mi tam docela ošklivá, když ji ukázali zblízka. Na to, že ji teprve bylo 50, tak zas tak dobře nevypadala. Postavu má pěknou, ale v obličeji se léta nezapřou. Závidět ji opravdu neni co, toho jejího chlípného dědka ani náhodou.

anezat
24. 6. 2014 • 17:06

beladona
24. 6. 2014 • 16:24

Řekla bych , že jí nezávidí.Já osobně jsem jí kdysi fandila.Jenže jak jde čas, ona stárne. Stárne a snaží se zastavit čas. Existuje pro to nějaký termín, nevím přesně mrckovat, mrcasit, tak nějak. Ta ženská je v menopauze a snaží se zůstat mladá.Chová se pak infantilně a je pro okolí trapná. Bohužel Heidi jakoby přesně tohle dělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.