Půvabná dcera Marty Kubišové: Máma přede mnou léta něco tajila! Jenže to práskla babička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Půvabná dcera Marty Kubišové: Máma přede mnou léta něco tajila! Jenže to práskla babička

Marta Kubišová se svou dcerou Kateřinou, před kterou měla dlouho tajemství.
Marta Kubišová se svou dcerou Kateřinou, před kterou měla dlouho tajemství. (Reprofoto FTV Prima)

Zpěvačka Marta Kubišová (71) se svou dceru Kateřinu, ještě jako dítě, snažila ochránit před světem showbyznysu. Snad právě proto se uchýlila k malé lži…

Kubišová zkrátka před Kateřinou tajila, že je zpěvačka. „Vůbec mě nenapadlo, že zpívá. Mamča mi nikdy ani nezpívala, tak jak já bych na to přišla? Pak jednou přišla babička a pustila mi písničku. Řekla jsem, že je hezká a chtěla jsem vědět, jaký pán ji zazpíval. Znělo mi to, jako když zpívá chlap, vůbec mě nenapadlo, že to je maminka,“ řekla Katka v TopStar magazínu, který včera vysílala Prima.

Kateřina v televizi zavzpomínala i na to, jak poznamenal jejich život tuhý komunistický režim, který neměl její maminku dvakrát v lásce. „Když mě nevyzvedla ze školky, tak byla na výslechu,“ dodala Katka.

Po revoluci se život změnil, Kubišová byla najednou na roztrhání a moc nebyla doma. Katka jí to měla trochu za zlé a rozhodně jí nestačilo, že vídala mámu v televizi. „Tam si pořád v chumlu lidí,“ stěžovala si mamince.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.