Vízner s Křížovou před oltář nechtěl, nakonec tam ale skončil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vízner s Křížovou před oltář nechtěl, nakonec tam ale skončil!

Kdo je tajemná žena, kterou Vízner vede k oltáři?
Kdo je tajemná žena, kterou Vízner vede k oltáři? (FTV Prima)

Herec Oldřich Vízner (67) je známý tím, že se svatbě s partnerkou Vendulou Křížovou (42) vyhýbá jako čert kříži. Nakonec se přeci jenom na veselce objevil. O co jde?

Do nepadnoucího obleku se nasoukal v rámci natačení seriálu Svatby v Benátkách. Tam přivedl k oltáři svoji seriálovou dceru, která se akorát vrátila z Ameriky. V roli cukráře Kyselého se bude muset pěkně otáčet, aby všechno stihnul zařídit…

„Proč jsem byl obsazený do role cukráře netuším, ani jsem po tom nijak nepátral. Role se mi líbí, ostatně už mám s touto profesí zkušenosti, jednoho cukráře už jsem kdysi hrál. A v rondonu, který v seriálu nosím, se cítím dobře,“ říká o nové postvě Oldřich Vízner.   

V reálním životě ho ale místo starostí jednoho potomka trápí rovnou několik! S výrazně mladší Křížovou má tři děti - Anežku (13), Alberta (11) a Ferdinanda (6). Z předchozího manželství potom další tři děti! Několikanásobný otec přesto na svatbu nepomýšlí…



Přečtěte si
akaska
24. 6. 2014 • 11:41

Kdyz nechce tak nechce, jeho vec. Ale jako Saturnin byl neprekonatelnej !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.